Clearance

4 produkte

Po shfaqen 1 - 4 nga 4 produkte

Po shfaqen 1 - 4 nga 4 produkte
Pamje
Kurseni £0.29
Dirt Bag (100% Recycled Fabric Pot) - GrowPro Hydroponics Ltd
Dirt Bag Qese pisllëku (tenxhere prej 100% pëlhure e ricikluar)
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £1.16 Çmimi i rregullt£1.45
Zgjidhni opsionet
Kurseni £80.00
Adjust-A-Wings 250W 4-Bar Hellion LED - GrowPro Hydroponics Ltd
Adjust-A-Wings Adjust-A-Wings 250W 4-Bar Hellion LED
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£370.00 Çmimi i rregullt£450.00
Kurseni £106.00
Cyclone Twin Speed Fan & Filter Complete Kit - GrowPro Hydroponics Ltd
Cyclone Kompleti i plotë i ventilatorit dhe filtrit të dyfishtë me shpejtësi cikloni
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £109.00 Çmimi i rregullt£215.00
Kurseni £128.40
Hygrozyme - GrowPro Hydroponics LtdHygrozyme - GrowPro Hydroponics Ltd
Hygrozyme Higrozima
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £21.59 Çmimi i rregullt£149.99

Shikuar së fundmi