Vitalink - Silicon MAX


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.50

Përshkrim

Vitalink Silicon MAX punon duke forcuar muret e qelizave individuale, duke promovuar bimë më të forta dhe më të shëndetshme që janë më elastike ndaj çdo situate stresuese që u del përpara. Duke forcuar bimët tuaja me silikon, do të siguroheni që rendimentet tuaja të mundshme të mbrohen më mirë nga çështjet problematike me mjedisin, dëmtuesit dhe sëmundjet, etj. Ashtu si pjesa tjetër e gamës së Vitalink, Silicon MAX përfaqëson vlerë të shkëlqyer për paratë, me një formulë e përqendruar që shkon shumë.

• Vitalink – një nga titanët e industrisë në rritje.
• Një produkt me kosto të lartë që e kryen punën.
• Testuar rigorozisht, i besueshëm dhe konsistent.
• Formula e koncentruar – përdoret në 0.5ml – 1.0ml për litër.
• Një substancë natyrale që gjendet në tokë.
• Forcon muret individuale të qelizave për një bimë më të fortë.
• Lejon degët të mbajnë fruta më të rënda se zakonisht.
• Mbron bimët nga infeksioni mykotik.
• Forcon gjethet kundër dëmtuesve, duke e bërë më të vështirë depërtimin e tyre.
• Ndihmon bimët të ruajnë nivelet optimale të hidratimit (ulja e humbjes së ujit).
• Rrit marrjen e lëndëve ushqyese dhe përthithjen e CO2.
• Optimizuar për rezultate mahnitëse kur përdoret me pjesën tjetër të gamës së Vitalink.
• Mund të përdoret menjëherë, duke përfunduar 2 javë para korrjes.
• Gjithashtu funksionon shkëlqyeshëm për rritjen e pH të tretësirës ushqyese.

Si të përdorni Vitalink MAX
Përdorni Vitalink Silicon MAX menjëherë gjatë ciklit jetësor të bimës, nga fazat e rritjes, deri në lulëzimin dhe përfundimin dy javë përpara kohës së korrjes. Silicon MAX ka një formulë të koncentruar, kështu që do t'ju duhet ta përdorni vetëm në 0,5 ml – 1,0 ml për litër tretësirë ​​ushqyese.

Vitalink Silicon MAX është një lëng agresiv. Agresivët janë lloje të substancave që mund të shkaktojnë dëmtime në lëkurë dhe veshje dhe mund të shkaktojnë djegie. Ky grup produktesh përfshin, por nuk kufizohet në: pH lart (hidroksid kaliumi), pH poshtë (acid nitrik, acid fosforik, acid citrik), oksigjen të lëngshëm (peroksid hidrogjeni) dhe produkte që përmbajnë forma të lëngshme silici/silicon. Gjithmonë shtoni ujin direkt në rezervuarin tuaj dhe përzieni mirë menjëherë. Mos i përzieni substancat agresive me asnjë produkt tjetër në formën e tyre të koncentruar. Gjatë përdorimit, mbani gjithmonë mbrojtje të përshtatshme (doreza, syze etj.) dhe mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve gjatë gjithë kohës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi