Komponentët e ujitjes

49 produkte

Po shfaqen 1 - 24 nga 49 produkte

Po shfaqen 1 - 24 nga 49 produkte
Pamje
Alien EasyFeed Irrigation Fittings - GrowPro Hydroponics LtdAlien EasyFeed Irrigation Fittings - GrowPro Hydroponics Ltd
ALIEN Pajisjet e ujitjes së Alien EasyFeed
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £0.59
Zgjidhni opsionet
Barbed In-line Valve (4mm, 13mm, 19mm, 25mm) - GrowPro Hydroponics LtdBarbed In-line Valve (4mm, 13mm, 19mm, 25mm) - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Valvul me gjemba në linjë (4mm, 13mm, 19mm, 25mm)
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £0.90
Zgjidhni opsionet
13mm Barbed Tee - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Tee me gjemba 13 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.55
13mm Barbed Elbow - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Bërryl me gjemba 13 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.55
13mm - 4 Outlet Manifold - GrowPro Hydroponics Ltd
N/A Kolektor prizë 13 mm - 4
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1.25
13mm Barbed End Plug - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Prizë fundi me gjemba 13 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.45
4mm Barbed Tee-Piece - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Tee-Copë me gjemba 4 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.25
Autopot Connectors - GrowPro Hydroponics LtdAutopot Connectors - GrowPro Hydroponics Ltd
AUTOPOT Autopot Connectors
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £0.50
Zgjidhni opsionet
NETAFIM 4MM X 8-WAY MANIFOLD TO 1/2" BSPM - GrowPro Hydroponics Ltd
Netafim NETAFIM 4MM X 8-WAY MANIFOLD TO 1/2" BSP/M
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.50
19mm Nut & Tail with 3/4" BSP - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Arrë dhe bisht 19 mm me BSP 3/4".
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1.49
19mm Barbed Elbow - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Bërryl me gjemba 19 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.60
4mm Barbed Elbow - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Bërryl me gjemba 4 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.29
19mm Barbed Tee - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Tee me gjemba 19 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.65
13mm In-line Filter - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Filtër në linjë 13 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.75
25MM NUT & TAIL WITH 1" BSP FEMALE - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco ARRË DHE BISHT 25 mm ME FEMËR BSP 1"
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1.90
Heavy Duty Pipe Cutters - GrowPro Hydroponics LtdHeavy Duty Pipe Cutters - GrowPro Hydroponics Ltd
HUAQI Prerëse tubash me detyrë të rëndë
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.50
13mm Irrigation Ratchet Clamp - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Kapëse për vaditje 13 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.19
19mm Irrigation Ratchet Clamp - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Kapëse për vaditje 19 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.20
19mm Barbed Joiner - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Bashkim me gjemba 19 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.49
19mm Barbed End Plug - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Prizë fundi me gjemba 19 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.49
25mm Barbed Tee - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Tee me gjemba 25 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.93
19mm In-line Filter - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Filtër në linjë 19 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.00
4mm Barbed Connector - GrowPro Hydroponics Ltd
Antelco Lidhës me gjemba 4 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.10
4mm Barbed Cross - GrowPro Hydroponics Ltd
N/A Kryq me gjemba 4 mm
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.40

Shikuar së fundmi