Transporti

Po, ne dërgojmë në të gjithë botën. Do të zbatohen kostot e transportit dhe do të shtohen në përfundim të blerjes. Ne kemi zbritje dhe promovime gjatë gjithë vitit, ndaj qëndroni të sintonizuar për ofertat ekskluzive.

Kjo varet se ku jeni. Porositë e përpunuara këtu do të duhen 5-7 ditë pune për të mbërritur. Dërgesat jashtë shtetit mund të zgjasin diku nga 7-16 ditë. Detajet e dorëzimit do të jepen në emailin tuaj të konfirmimit.

Ne përdorim të gjithë transportuesit kryesorë dhe partnerët lokalë të korrierëve. Do t'ju kërkohet të zgjidhni një mënyrë dorëzimi gjatë blerjes.

Produkt

Ne gjithmonë synojmë të sigurohemi që klientët tanë t'i pëlqejnë produktet tona, por nëse keni nevojë të ktheni një porosi, ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Thjesht na dërgoni email direkt dhe ne do t'ju përcjellim gjatë procesit.

Varet nga krijuesi dhe produkti. Të gjitha opsionet janë të përshkruara në faqen e produktit, kështu që shikoni për opsionet e personalizimit atje.

Mbështetja e klientit

Shkruani tekstin tuaj këtu

Dergo nje mesazh

Shkruani tekstin tuaj këtu