Kolektor prizë 13 mm - 4


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1.25

Përshkrim

Pajisjet standarde dhe të dyfishta me gjemba 13 mm do të përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo tubacion me diametër të brendshëm 13 mm. Lidhjet e forta plastike me gjemba sigurojnë një kapje të fortë dhe të sigurt në tubacionet tuaja. Nuk kërkohen mjete pasi ato thjesht futen në tubacionin tuaj 13 mm, ato përdoren zakonisht në sistemet me pika, sistemet e ujitjes hidroponike të bëra vetë dhe mund të përdoren gjithashtu jashtë për të ujitur kosha të varura, tenxhere dhe shtretër të ngritur.

Lidhet me linjën e furnizimit 13 mm me linjë 4 x 4 mm drip

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi