Kapëse për vaditje 13 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.19

Përshkrim

Të gjitha pajisjet tona të cilësisë së lartë janë bërë për t'iu përshtatur kushteve të vështira australiane dhe për këtë arsye janë të një cilësie shumë të lartë dhe do të zgjasin pafundësisht në kushtet evropiane.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi