Bashkues reduktues me gjemba 19mm/13mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.49

Përshkrim

Tubi dhe pajisjet e ujitjes mund të përdoren kur keni nevojë të ujisni dhe ushqeni disa bimë në të njëjtën kohë. Ato janë të shkëlqyera për kultivimin e vazove, sistemet me pika, sistemet e ujitjes hidroponike të bëra vetë dhe mund të përdoren gjithashtu jashtë për të ujitur shporta të varura, tenxhere dhe shtretër të ngritur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi