Filtër në linjë 19 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.00

Përshkrim

Parandaloni akumulimet dhe bllokimet në linjat tuaja të ngushta të pikave dhe pikat me një filtër në linjë.

Ka një ekran 80 mesh, që është 177 mikron!

Ata kanë një montim të tipit 'push-fit', kështu që nuk nevojiten mjete ose lidhës të specializuar. Thjesht vendosni filtrin tuaj pas pompës tuaj, por përpara linjave të pikimit.

Mund të hiqni dhe pastroni ekranin rrjetë të filtrit tuaj – ju rekomandojmë ta bëni këtë një herë në javë.

• Parandaloni grumbullimet dhe bllokimet
• Ekran 177 mikron, 80 mesh
• Ekrani rrjetë mund të hiqet dhe pastrohet

Pajisjet e ujitjes Antelco janë me cilësi të lartë. Thjesht lidhni filtrin e linjës së bashku për ta bërë sistemin e furnizimit me pika që t'i përshtatet nevojave tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi