Valvul me gjemba në linjë (4mm, 13mm, 19mm, 25mm)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.90

Përshkrim

Kufizoni ose mbyllni rrjedhën e ujit në pjesë të sistemit tuaj të ujitjes me një valvul me gjemba në linjë.

Në thelb është një trokitje e lehtë. Çdo sistem vaditjeje duhet t'i përdorë ato!

Mund të zgjeroni, pastroni dhe servisoni ose sistemin pa e fikur - thjesht përdorni trokitje e lehtë për të izoluar seksionet ku jeni duke punuar.

Kontrollimi i rrjedhës së ujit në këtë mënyrë ndihmon vërtet në balancimin e presionit të ujit në sistemin tuaj të ujitjes.

Ju mund t'i përdorni ato për të marrë një sasi të barabartë ushqimi për çdo pikatore (dhe bimë). Thjesht përdorni valvulat për të dërguar më shumë prej jush ushqimin ku janë lidhur më shumë nga pikat tuaja. Ju madje mund të kufizoni ndjekjen e lëndëve ushqyese në pikatore individuale duke përdorur valvulën 4 mm.

Ka 4 diametra për të zgjedhur - 4mm, 13mm, 19mm dhe 25mm.

• Ndaloni ose ngadalësoni rrjedhën e ujit
• Izoloni pjesët e sistemit tuaj të ujitjes
• Zgjeroni, pastroni ose servisoni sistemin tuaj pa e fikur
• Merrni një sasi më të barabartë ushqimi për secilën bimë
• Balanconi rrjedhën e ujit në sistemin tuaj
• 4 diametra për të zgjedhur – 4mm, 13mm, 19mm dhe 25mm
• I njohur gjithashtu si një Prekje në linjë
• Absolutisht thelbësore!

Të gjitha pajisjet tona të cilësisë së lartë janë bërë për t'iu përshtatur kushteve të vështira australiane dhe për këtë arsye janë të një cilësie shumë të lartë dhe do të zgjasin pafundësisht në kushtet evropiane. Thjesht lidheni së bashku për ta bërë sistemin e furnizimit me pika që t'i përshtatet nevojave tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi