Tee me gjemba 25 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.93

Përshkrim

Pajisjet me gjemba 25 mm do të përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo tubacion me diametër të brendshëm 25 mm. Lidhjet e forta plastike me gjemba sigurojnë një kapje të fortë dhe të sigurt në tubacionet tuaja. Nuk kërkohen mjete pasi ato thjesht futen në tubacionin tuaj 25 mm, këto përdoren zakonisht në sistemet me pika, sistemet e ujitjes hidroponike të bëra vetë dhe mund të përdoren gjithashtu jashtë për të ujitur kosha të varura, tenxhere dhe shtretër të ngritur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi