Tee-Copë me gjemba 4 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.25

Përshkrim

Të gjitha pajisjet tona të cilësisë së lartë janë bërë për t'iu përshtatur kushteve të vështira australiane dhe për këtë arsye janë të një cilësie shumë të lartë dhe do të zgjasin pafundësisht në kushtet evropiane. Thjesht lidheni së bashku për ta bërë sistemin e furnizimit me pika që t'i përshtatet nevojave tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi