Futjet e thithave me pika 4 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.15

Përshkrim

Praktikisht nuk do të keni rrjedhje kur bëni vrima në tubin tonë policor duke përdorur këtë mjet të vogël të dobishëm. Të gjitha pajisjet tona të cilësisë së lartë janë bërë për t'iu përshtatur kushteve të vështira australiane dhe për këtë arsye janë të një cilësie shumë të lartë dhe do të zgjasin pafundësisht në kushtet evropiane.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi