ARTET Aphids


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£35.00

Përshkrim

I përshtatshëm për të kontrolluar insektet e dëmshme fluturuese si afidet jeshile dhe të zeza, mizat e bardha (mizat e vërteta të bardha), mizat jeshile dhe Sciuridae (mushkonjat e kërpudhave me krahë të errët).
Aphids-0 përbëhet nga sapuni i insekteve i bërë nga kripa e nitritit dhe tretësirat e holluara të alkoolit. Është shumë efektiv kundër të gjithë insekteve që janë të ekspozuar ndaj tij. Sapuni i insekteve nuk është shumë toksik për njerëzit dhe kafshët. Aphids-0 krijon një pengesë mekanike mbi një kulture, duke e bërë lëngun e bimës të paarritshëm për të gjithë insektet e përmendura më sipër. Edhe pse mund të dëmtojë bimë të caktuara, veçanërisht bimët me sipërfaqe të mëdha gjethesh me qime, ky produkt mund të spërkatet në mënyrë të sigurtë dhe pa rrezik në shumicën e kulturave. Nëse keni dyshime, provoni në një zonë të vogël përpara se të spërkatni të gjithë të korrat.

Udhëzimet
Spërkatni të korrat tuaja një ose dy herë në çdo shtatë ditë, në varësi të intensitetit të infektimit. Thyejeni ciklin duke përdorur ARTS Bio-Granules sipas udhëzimeve. Ky produkt natyral bëhet efektiv pas një dite dhe nuk do të lërë mbetje apo shije në të korrat tuaja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi