Fuqia e luleve ART


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£85.00

Përshkrim

Përforcues i lulëzimit për rendiment më të lartë, lule më të mëdha dhe më të rënda.

Pas vitesh kërkimi, ARTS ka zhvilluar përforcuesin unik biologjik të lulëzimit Flower Power, një kombinim i balancuar mirë i bimëve, mineraleve, algave, mikrobeve dhe përbërësve të tjerë të dobishëm që promovojnë lulëzimin dhe rrisin ndjeshëm rendimentet tuaja. Flower Power është një përforcues i shkëlqyer i lulëzimit që i ndihmon bimët tuaja të prodhojnë lule dhe sytha të mëdhenj.

Testuar nga Kultivuesit, mund të rrisë prodhimin e të korrave deri në 30%. Ai rrit shijen, aromën dhe përmbajtjen e sheqerit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi