ARTS Pa kërpudhat


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.00

Përshkrim

Fungus Free është një spray që përmban një kombinim të ekuilibruar të bimëve, algave të detit, acideve fulvic, silikonit, mikrobeve, kërpudhave dhe përbërësve të tjerë të dobishëm që rrisin rezistencën e bimës. Përdorimi në kohë parandalues ​​i këtij produkti dhe duke e përsëritur rregullisht parandalon problemet me rritjen dhe sëmundjet kërpudhore. FUNGUS FREE aplikohet me sukses për lulet e prera, bimët në vazo, frutat dhe perimet në praktikën e hortikulturës profesionale.

Fungus Free është i sigurt për t'u përdorur dhe nuk ka asnjë efekt negativ në insektet natyrore, të tilla si bletët, bletët me gunga dhe kafshët me gjak të ngrohtë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi