ARTS Terra Bact


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£26.50

Përshkrim

Natyralizues i kripës së tretshme në tokë dhe hidroponikë.

Terra Bact stimulon rritjen e bimëve duke natyralizuar kripërat e tretshme të mbetura nga plehrat e veçanta ose me çlirim të ngadaltë. Ekstrakt i lëngshëm perimesh për neutralizimin dhe korrigjimin e kripës së tretshme (kripërat e dëmshme të plehrave, si klori, natriumi, sulfati).

• Efekti i tij bazohet në proceset bakteriologjike që stimulojnë mikroorganizmat e favorshëm në dispozicion.
• Përqendrimi i lartë i mikroelementeve natyrore dhe mikroorganizmave që nxisin rritjen.
• Substancat që formojnë humus organik të përmbajtura në TERRA BACT do të përmirësojnë dhe pasurojnë tokën/kokërrin tuaj.
• Stimulon rritjen e rrënjëve.
• Shkrihet lehtësisht në ujë.
• Lëndë e thatë: 40%; pH: 6.2.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi