ARTI Velgro


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£35.00

Përshkrim

Velgro është një produkt organik natyral për kontrollin e thripsit, duke përfshirë vezët dhe larvat e tyre. Velgro përbëhet nga kripa e kaliumit (acid yndyror organik) dhe Ryania (një ekstrakt i marrë nga rizoma e kësaj bime). Velgro është shumë efektiv kundër vezëve dhe larvave të thripsit në një fazë të hershme, sepse prek stomakun e insekteve, veçanërisht në fazën e larvës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi