ARTET Wortelrot


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£35.00

Përshkrim

Produkti Wortelrot është një përmirësues i bimëve që shkakton rezistencën natyrale të bimës kundër Pythium dhe Phytophthora gjenerohet shtesë dhe shpejt. Rritja e rrënjëve të reja është e detyruar, presioni i sëmundjes zvogëlohet. Substanca aktive (fosfiti) dhe ekstraktet natyrale fillojnë një proces vetëmbrojtjeje. Nëse bima është e infektuar nga kërpudhat, ata mbrojnë veten duke prodhuar substanca që vrasin kërpudhat.

Udhëzime:
Për më tepër, ekstraktet natyrore stimulojnë rritjen e bimëve dhe rritjen e rrënjëve. Zhytja e rrënjëve të copave të reja përpara se t'i mbillni do të parandalojë rrezikun e sëmundjes që prek bimët tuaja për 6-7 javët e para (me kusht që të mos i ktheni ato në bimë kënetore ose ujore).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi