Kontrollues i lehtë LED Adjust-A-Wings Hellion VS3


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£75.00

Përshkrim

Telefononi në recetën spektrale nga lindja e diellit në perëndim të diellit në tre kanale dhe dy zona të veçanta (kontrolluesit standardë të papajtueshëm me LED-të me 3 kanale Hellion)

-Kontrolloni deri në 100 pajisje LED VS3 hellion në dy zona (50 për zonë) - Telefononi në spektër me kanale të pavarura Veg Bloom dhe UV. -Efiçencë më e lartë dhe kursim në konsumin e energjisë -Kontrolloni pajisje të pakufizuara kur përdoren me kontrolluesin kryesor hellion.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi