Ushqyes të avancuar B52


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.90

Përshkrim

Advanced Nutrients B52 është një aditiv me cilësi të lartë i krijuar për të forcuar bimët tuaja dhe për të rritur marrjen e lëndëve ushqyese. Produkti përmban vitamina dhe përbërës natyralë për të ndihmuar bimët të zhvillohen më të forta dhe të prodhojnë më shumë lule. Promovon zhvillimin e rrënjëve dhe përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja në mënyrë që ato të mund të luftojnë kundër patogjenëve. Kultivuesit përdorin B52 për të ushqyer fidanët, prerjet dhe bimët gjatë fazës vegjetative deri në javën e dytë të lulëzimit. Formula përmban një përzierje unike të mbështetjes së vitaminave për të siguruar rendimente të larta.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është i përshtatshëm për të gjitha sistemet dhe mjediset e rritjes, duke përfshirë hidroponikën, hidroponikën nga mbetjet dhe tokën;
• Formula është një aditiv i fortë;
• B52 përmban përbërës organikë dhe natyralë si minerale, acid folik, humate dhe vitamina B. Raporti NPK qëndron në 2-1-4;
• Formula është bërë për përdorim gjatë fazës vegjetative.

Përfitimet
• Produkti është i lehtë për t'u përdorur;
• Formula përmirëson shëndetin e bimëve dhe sistemin imunitar;
• Nxit rritjen e fuqishme të rrënjëve;
• Përshpejton metabolizmin e bimëve tuaja;
• Produkti është i pajtueshëm me përforcues dhe aditivë të tjerë të Advanced Nutrients.

Shkenca
Advanced Nutrients B52 përbëhet nga një përzierje unike e vitaminave B, ekstrakteve të leshterikëve dhe algave të detit për të siguruar zhvillim të fortë të bimëve dhe lulëzim shpërthyes. Vitaminat B52 nxisin zhvillimin vegjetativ dhe rrisin prodhimin e luleve. Vitaminat B janë thelbësore për të përshpejtuar metabolizmin e bimëve dhe për t'i ndihmuar ato të rikuperohen nga situatat stresuese si transporti ose transplantimi. Formula gjithashtu përmban acid folik, aksinë dhe humate, të cilat rrisin normat metabolike të bimëve tuaja. Produkti siguron që bimët tuaja të marrin të gjitha lëndët ushqyese që u nevojiten gjatë fazës vegjetative për të dhënë lulëzim dhe fruta të fuqishme.

Si të përdorni
Përdorni B52 gjatë fazës vegjetative dhe 2 javëve të para të fazës së lulëzimit. Produkti është i përshtatshëm për të gjitha mjediset dhe sistemet e rritjes. Kultivuesit përdorin formulën në një dozë prej 2 ml/L.

Praktikat më të mira
B52 është një aditiv i lehtë për t'u përdorur, të cilin thjesht mund ta përzieni në rezervuarin tuaj të ujit. Së pari, shtoni të gjithë lëndët ushqyese dhe ndiqni ato me përforcuesit dhe aditivët. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës. Mbajeni produktin në një vend të errët dhe të freskët. Sigurohuni që B52 të jetë larg temperaturave shumë të larta ose shumë të ulëta. Shmangni kontaktin me lëkurën ose sytë tuaj. Në rast kontakti, shpëlajeni menjëherë. Vishni doreza mbrojtëse kur trajtoni formulën.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi