Ushqyes të avancuar Big Bud


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.90

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Shumica e kultivuesve përdorin përforcues të lulëzimit gjatë fazës së lulëzimit. Një përforcues i cilësisë së lartë duhet të japë bimë më të rënda, më të dendura dhe më të mëdha me nivele të larta vajrash esencialë, terpenoidë dhe aroma të forta. Big Bud nga Advanced Nutrients rrit cilësinë e përgjithshme dhe peshën e të korrave tuaja. Përforcuesi nuk është një përforcues klasik PK. Ai përmban një gamë të gjerë përbërësish natyralë me performancë të lartë për të ndihmuar bimët tuaja të arrijnë potencialin maksimal të lulëzimit. Produkti përshpejton lulëzimin dhe frutat duke siguruar format e duhura të aminoacideve, të cilat janë blloqet ndërtuese të terpenoideve, fenoleve, proteinave dhe alkaloideve. Bëjini lulet tuaja më të mëdha dhe frutat tuaja më të shijshme me Big Bud nga Advanced Nutrients.

Informacion i pergjithshem
• Big Bud është i përshtatshëm për të gjitha mjediset dhe sistemet e rritjes duke përfshirë hidroponikën, hidroponikën nga mbetjet dhe tokën;
• Big Bud është një aditiv me cilësi të lartë;
• Aditivi është projektuar për përdorim gjatë fazave të lulëzimit/frytëzimit;
• Formula përmban përbërës natyralë dhe organikë si Fosfor, Kalium, aminoacide dhe vitamina.

Përfitimet
• Formula është e lehtë për t'u përdorur;
• Produkti është shumë i tretshëm dhe bimët mund ta thithin lehtësisht;
• Big Bud forcon bimët tuaja dhe nxit prodhimin e luleve më të rënda dhe më të mëdha;
• Përmirëson prodhimin e vajrave esencialë dhe jep fruta më të shijshme;
• Produkti përmban acide citrik dhe askorbik për të ndihmuar në frymëmarrje;
• Nivele të larta të Fosforit dhe Kaliumit për lulëzim shpërthyes.

Shkenca
Big Bud nuk është një përforcues klasik i lulëzimit. Shumica e përforcuesve të lulëzimit përmbajnë kalium dhe fosfor, të cilat janë të nevojshme në sasi të mëdha gjatë periudhës së lulëzimit. Big Bud nuk përmban vetëm fosfor dhe kalium, por edhe aminoacide dhe vitamina esenciale. Aminoacidet janë blloqet ndërtuese të proteinave, të cilat sigurojnë rritje të lulëzimit dhe metabolizëm të përshpejtuar. Magnezi parandalon që bimët tuaja të vuajnë nga toksiciteti i kaliumit dhe përmirëson shijen, aromën dhe strukturën e tyre. Acidet limoni dhe askorbik përmirësojnë frymëmarrjen e bimëve tuaja dhe rrisin shpejtësinë e tyre metabolike. Big Bud jep vende më të larta të lulëzimit dhe rrit numrin e luleve gjatë lulëzimit.

Si të përdorni
Kultivuesit përdorin Big Bud nga java e 2-të e fazës së lulëzimit deri në javën e 3-të para shpëlarjes. Shtoni Big Bud nga Advanced Nutrients në rezervuarin tuaj të ujit në një dozë prej 2 ml/L.

Praktikat më të mira
Big Bud është një aditiv i lehtë për t'u përdorur, të cilin thjesht mund ta shtoni në rezervuarin tuaj të ujit. Së pari, shtoni lëndët ushqyese dhe ndiqni ato me suplementet dhe përforcuesit. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës. Ruajeni produktin në një vend të errët dhe të freskët, larg temperaturave ekstreme. Mbajeni formulën jashtë mundësive të fëmijëve. Kur përdorni produktin, përdorni doreza mbrojtëse dhe parandaloni kontaktin me lëkurën.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi