Lulëzim i ushqyesve të avancuar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Bloom është një pleh i fortë dhe pjesë e një pakete lëndësh ushqyese me 3 pjesë. Plehra është projektuar për përdorim gjatë gjithë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Bloom përfshin teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon automatikisht nivelin e pH në normat optimale. Bimët tuaja do të rriten me lule më të dendura dhe fruta më të rënda. Lulëzimi i ndihmon bimët tuaja të thithin më shumë lëndë ushqyese në një periudhë më të shkurtër dhe përshpejton zhvillimin e tyre. Produkti përmban mikro- dhe makronutrientë thelbësorë për të siguruar rritje të shëndetshme dhe rritje të rezistencës. Me Bloom, ju do të arrini lule më të mëdha dhe fruta më të rënda.

Informacion i pergjithshem
• Advanced Nutrients Bloom është pjesë e një formulimi ushqyes me 3 pjesë;
• Produkti është projektuar për fazat vegjetative dhe të lulëzimit;
• Produkti përmban mikro dhe makronutrientë natyralë, fosfor, azot, kalcium, kalium, humate, fulvat, aminoacide dhe një agjent njomës;
• Plehra pH Perfect Bloom është bërë posaçërisht për mjediset dhe sistemet e rritjes hidroponike.

Përfitimet
• Bimët mund të thithin me shpejtësi lëndën ushqyese;
• Plehra nuk lë mbetje dhe nuk do të bllokojë sistemin tuaj;
• Ekspertët e Advanced Nutrients e bënë plehun me standardet më të larta të cilësisë;
• Produkti përmirëson rezistencën e bimëve tuaja ndaj patogjenëve dhe sëmundjeve;
• Plehra përfshin teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon nivelin e pH në normat perfekte.

Shkenca
Kombinimi Grow Micro Bloom është një lëndë ushqyese me 3 pjesë, e krijuar për t'u përdorur gjatë gjithë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Paketa promovon zhvillimin e shëndetshëm dhe të fortë të bimëve dhe përshpejton rritjen. Me elementë natyrorë me vlerë të shtuar, të korrat tuaja do të arrijnë potencialin maksimal të rritjes. Formula është e lehtë për t'u përdorur dhe ofron ushqim superior për bimët tuaja. Normat optimale të pH dhe kelatet superiore sigurojnë që të arrini korrje me cilësi të lartë.

Si të përdorni
Kultivuesit përdorin pH Perfect Bloom gjatë gjithë fazave të rritjes dhe lulëzimit. Gjatë javës së parë të fazës vegjetative përdorni 1 ml/L. Rriteni normën në 2 ml/L gjatë javës 2 dhe në 4 ml/L gjatë javëve 3 dhe 4. Gjatë gjithë fazës së lulëzimit, përdorni 4 ml/L.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Grow Micro Bloom është një lëndë ushqyese me 3 pjesë, e krijuar për përdorim gjatë fazave të rritjes dhe lulëzimit. Shtoni lëndët ushqyese në rezervuarin tuaj të ujit veçmas dhe në sasi të barabarta. Shmangni shtimin e formulave në formë të koncentruar. Fillimisht, shtoni Grow dhe përzieni. Vazhdoni me Micro dhe përzieni mirë. Shtoni Bloom dhe përzieni plotësisht. Për shkak se lënda ushqyese përmban teknologjinë pH Perfect, niveli i pH do të rregullohet automatikisht. Ruani formulat në një vend të errët dhe të freskët, larg mundësive të fëmijëve. Mbajini produktet larg temperaturave shumë të larta dhe shumë të ulëta.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi