Karamele me ushqyes të avancuar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.90

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Bud Candy është një aditiv i cilësisë së lartë, i cili përmban vitamina dhe sheqerna thelbësore. Kjo siguron që bimët tuaja të marrin karbohidrate të mjaftueshme për të nxitur zhvillimin e tyre. Formula është një përzierje unike e karbohidrateve natyrale dhe sheqernave, të cilat u ofrojnë bimëve tuaja energjinë e nevojshme për fazën e lulëzimit. Ai gjithashtu inkurajon kolonizimin e zonës së rrënjës me baktere të dobishme. Bimët tuaja do të thithin lehtësisht lëndët ushqyese dhe do të zhvillojnë një rrjet të pasur rrënjësh. Bud Candy i përket gamës së përsosur të pH të produkteve të prodhuara nga Advanced Nutrients. Përdorni Bud Candy për rendimente të larta dhe fruta të shijshme.

Informacion i pergjithshem
• Bud Candy është bërë për të gjitha llojet e mediumeve dhe sistemeve të rritjes;
• Formula përmban sheqerna natyrale, vitamina, aminoacide dhe karbohidrate;
• Bud Candy është një aditiv i fuqishëm;
• Advanced Nutrients projektuan formulën për përdorim gjatë gjithë fazës së lulëzimit deri në flush.

Përfitimet
• Produkti është projektuar sipas standardeve më të larta;
• Formula përmban një përzierje të ekuilibruar të sheqernave dhe karbohidrateve;
• Bud Candy u ofron bimëve tuaja një nxitje të fortë energjie;
• Produkti përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja dhe marrjen e lëndëve ushqyese;
• Rrit peshën, cilësinë dhe madhësinë e të korrave tuaja;
• I përshtatshëm për përdorim me një gamë të gjerë të përforcuesve dhe aditivëve të Avancuar të Ushqyesve.

Shkenca
Advanced Nutrients Bud Candy është një përzierje e veçantë e karbohidrateve dhe sheqernave, e cila është e përshtatshme për çdo mjedis dhe sistem rritjeje. Përzierja unike e sheqernave në Bud Candy inkurajon zhvillimin e baktereve të dobishme në zonën e rrënjës. Kolonitë e mëdha të mikrobeve të dobishme mbrojnë bimët tuaja kundër dëmtuesve ose sëmundjeve. Bimët tuaja do të përfitojnë nga rezistenca e përmirësuar dhe marrja më e lartë e lëndëve ushqyese. Bimët tuaja do të gëzojnë gjithashtu një nxitje energjie gjatë fazës së lulëzimit, gjë që do të përmirësojë madhësinë dhe shijen e luleve dhe frutave.

Si të përdorni
Bud Candy është projektuar për përdorim gjatë gjithë fazës së lulëzimit deri në 1 javë para shpëlarjes. Shtoni aditivin në enën ose rezervuarin tuaj të ujit me një shpejtësi prej 2 ml/L. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Bud Candy është një formulë shumë e tretshme, të cilën mund ta përzieni në rezervuarin tuaj të ujit. Shtoni lëndët ushqyese dhe ndiqni përforcuesit dhe aditivët. Produkti i përket gamës perfekte të pH të formulave të Avancuara të Ushqyesve. Ruani Bud Candy në një vend të mbrojtur, larg temperaturave ekstreme. Sigurohuni që të vishni doreza mbrojtëse kur përdorni produktin. Mbajeni formulën larg fëmijëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi