Ushqyes të avancuar Bud Factor X


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Bud Factor X është një aditiv i optimizuar, i cili rrit shijet dhe aromat natyrale në bimë. Përbërësit në Bud Factor X gjithashtu maksimizojnë rendimentet tuaja të korrjes. Produkti gjithashtu inkurajon zhvillimin e baktereve të dobishme në zonën e rrënjëve, gjë që rrit marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja. Mikrobet e dobishme gjithashtu mbrojnë bimët tuaja nga patogjenët. Me Bud Factor X, bimët tuaja do të prodhojnë sasi të shtuara vajrash esencialë. Përdorni Bud Factor X për fruta më të rënda, më të mëdha dhe më të shijshme.

Informacion i pergjithshem
• Bud Factor X është i përshtatshëm për hidro, koko, aeroponikë dhe tokë;
• Bud Factor X është bërë për fazën e lulëzimit;
• Produkti është një aditiv i optimizuar;
• Advanced Nutrients Bud Factor X përmban përbërës natyralë bio-aktivë, të cilët optimizojnë prodhimin e vajrave esencialë, rrëshirave dhe terpenoideve. Produkti përmban nivele të shtuara të Magnezit, ekstraktit të lëvores së shelgut dhe vitaminave B.

Përfitimet
• Bud Faktori X është shumë i tretshëm;
• aditivi forcon sistemin imunitar të bimëve tuaja;
• përforcues efektiv i rrënjëve;
• rrit madhësinë e bimëve dhe peshën e përgjithshme të korrjes;
• mund të aplikoni Bud Factor X si sprej me gjethe;
• punon me gamën e përforcuesve dhe lëndëve ushqyese të Avancuara të Ushqyesve;
• bërë sipas standardeve më të larta të vlerave ushqyese të avancuara.

Shkenca
Bud Faktori X shkakton Rezistencën Sistemike të Induktuar në bimë. Është kur bimët lëshojnë enzima dhe proteina për të luftuar patogjenët e jashtëm. Bud Factor shkakton ISR, pa stresuar ose dëmtuar bimët. Ai i mashtron bimët tuaja në modalitetin ISR përmes molekulave, të cilat ngjajnë me ato në të cilat bimët mbështeten për të prodhuar proteinat ISR. Formula stimulon prodhimin e enzimave, të cilat zakonisht luftojnë patogjenët dhe ndihmojnë bimët të kapërcejnë kushtet stresuese. Nivelet e rritura të enzimës përcaktojnë një rritje të prodhimit të vajit esencial. Prodhimi i përmirësuar i enzimës gjithashtu forcon sistemin imunitar të bimëve tuaja dhe stimulon zhvillimin e shëndetshëm.

Si të përdorni
Përdorni Advanced Nutrients Bud Factor X nga java 1 e fazës së lulëzimit deri në 2 javë para shpëlarjes. Përdorni Bud Factor X në një dozë prej 2 ml/L. Ju gjithashtu mund të aplikoni Bud Factor X si spërkatës me gjethe.

Praktikat më të mira
Bud Factor X është një aditiv i fuqishëm, të cilin mund ta përzieni në enën tuaj të ujit ose në rezervuarin e ujit dhe ta përzieni mirë. Shtoni lëndët ushqyese bazë dhe ndiqni çdo përforcues dhe suplement. Ruani Bud Factor X në një zonë të errët dhe të freskët, larg temperaturave ekstreme. Mbajeni produktin larg fëmijëve. Përdorni doreza mbrojtëse sa herë që e përdorni produktin. Sigurohuni që të shmangni kontaktin me sytë dhe lëkurën tuaj. Shpëlajeni menjëherë në rast kontakti.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi