Ignitor i përparuar i ushqyesve


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£21.90

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Bud Ignitor është një aditiv inovativ dhe me cilësi të lartë, i cili ndihmon bimët tuaja të kalojnë në fazën e lulëzimit. Është bërë për përdorim gjatë fillimit të fazës së lulëzimit. Falë Fosfatit Monokalium në Bud Ignitor, bimëve tuaja do të rriten njolla më të dendura të sythave. Produkti përshpejton pak fazën e lulëzimit dhe rrit fazën e parë të formimit të sythave. Kultivuesit përdorin formulën për cilësi të lartë dhe rritje të rendimenteve të korrjes.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është i përshtatshëm për çdo sistem dhe medium kultivimi;
• Bud Ignitor është një aditiv i optimizuar;
• Përdorni Bud Ignitor gjatë 2 javëve të para të fazës së lulëzimit;
• Formula përfshin makro dhe mikroelementë thelbësorë si Fosfati i Monokaliumit, Nitrat Kaliumi dhe ekstrakt i algave të detit.

Përfitimet
• Bud Ingnitor maksimizon rendimentin tuaj të korrjes;
• Përshpejton lulëzimin;
• Rrit vendet e luleve në çdo kërcell;
• Jep një nxitje energjie për lulëzim të fortë;
• Përfshin makro dhe mikronutrientë natyralë;
• Produkti është i përshtatshëm për t'u përdorur me aditivë dhe përforcues të tjerë të ushqyesve të avancuar.

Shkenca
Advanced Nutrients Bud Ignitor përshpejton dhe riorganizon kalimin nga faza vegjetative në fazën e lulëzimit. Kur të keni kaluar në ciklin e ndriçimit 12/12, produkti do të shkaktojë procesin e lulëzimit. Bud Ignitor jep raporte optimale të Fosforit dhe Kaliumit, të cilat bimët tuaja do t'i ruajnë dhe përdorin gjatë gjithë periudhës së lulëzimit. Në këtë mënyrë, bimët tuaja do të zhvillojnë vende më të dendura lulëzimi në çdo kërcell. Bud Ignitor garanton fruta më të dendura dhe më të rënda me shije, shije dhe aroma më të forta.

Si të përdorni
Kultivuesit përdorin Bud Ignitor gjatë 2 javëve të para të fazës së lulëzimit. Përdoreni produktin në një dozë të rekomanduar prej 2 ml/L. Aditivi është i pajtueshëm me gamën e ushqyesve dhe përforcuesve bazë të Advanced Nutrients.

Praktikat më të mira
Bud Ignitor është një aditiv i fortë, të cilin mund ta përzieni në enën ose rezervuarin tuaj të ujit. Shtoni aditivin në dozën e rekomanduar dhe përzieni mirë. Së pari, shtoni lëndët ushqyese bazë në rezervuarin tuaj të ujit dhe ndiqni suplementet dhe përforcuesit. Ruani Bud Ignitor në një vend të errët dhe të mbrojtur. Mbajeni formulën larg temperaturave shumë të ulëta dhe shumë të larta. Kur përdorni produktin, vishni doreza mbrojtëse. Mbajeni formulën jashtë mundësive të fëmijëve. Shmangni kontaktin me lëkurën dhe sytë. Në rast kontakti, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi