Karboload me lëndë ushqyese të avancuara


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.90

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Carboload Liquid është një shtesë e fortë e krijuar për të siguruar lulëzim shpërthyes. Produkti përbëhet nga një përzierje unike e sheqernave natyrale dhe organike të krijuara për t'i dhënë energji bimëve tuaja gjatë fazës së lulëzimit/frytëzimit. Formula gjithashtu ushqen bakteret e dobishme në zonën e rrënjëve, gjë që çon në një rrjet të pasur rrënjësh dhe rritje të marrjes së lëndëve ushqyese. Ekspertët e Advanced Nutrients projektuan me kujdes formulën për përdorim në çdo sistem rritjeje. Përdorni Carboload Liquid për rendimente të larta dhe fruta të shijshme.

Informacion i pergjithshem
• Advanced Nutrients Carboload Liquid është i përshtatshëm për çdo sistem rritjeje dhe për të gjitha mjediset e rritjes;
• Produkti është një suplement i fuqishëm, i krijuar për t'u dhënë energji bimëve tuaja gjatë fazës së lulëzimit;
• Përdorni Carboload nga java e parë e lulëzimit deri në flush;
• Carboload Liquid përbëhet nga një përzierje unike e përbërësve natyralë dhe organikë, të cilët rrisin nivelet e energjisë së bimëve tuaja dhe ushqejnë bakteret e dobishme në zonën e rrënjës.

Përfitimet
• Kultivuesit mund ta përdorin lehtësisht suplementin;
• Aditivi është bërë sipas standardeve më të larta të cilësisë;
• Formula përfshin një përzierje unike të karbohidrateve natyrale dhe sheqernave;
• Optimizon nivelet e energjisë së bimëve;
• Nxit kolonizimin e zonës së rrënjëve me mikrobe të dobishme;
• Forcon bimët tuaja dhe përmirëson sistemin e tyre imunitar;
• E përkryer për përdorim me gamën e suplementeve dhe përforcuesve të Advanced Nutrients.

Shkenca
Advanced Nutrients Carboload Liquid është një formulim i veçantë i përbërë nga sheqerna dhe karbohidrate, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha substratet në rritje. Përzierja e karbohidrateve ushqen gjithashtu bakteret e dobishme në substrat, gjë që përmirëson marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja. Bimët tuaja do të përfitojnë gjithashtu nga rritja e rezistencës ndaj dëmtuesve dhe sëmundjeve. Produkti optimizon zhvillimin e bimëve tuaja dhe siguron rritjen e luleve më të mëdha dhe më të dendura.

Si të përdorni
Advanced Nutrients Carboload është i përshtatshëm për çdo substrat në rritje me një normë doze prej 2 ml/L. Shtoni formulën në rezervuarin tuaj me ujë dhe përzieni mirë.

Praktikat më të mira
Carboload është një shtesë e përshtatshme për përdoruesit, të cilën duhet ta përzieni në enën tuaj të ujit ose në rezervuarin e ujit dhe ta përzieni mirë. Ashtu si me të gjithë përforcuesit, lëndët ushqyese dhe aditivët, mos i përzieni ato së bashku në formë të koncentruar. Së pari, shtoni formulat tuaja ushqyese dhe ndiqni me aditivët dhe çdo përforcues. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës. Ruani Carboload në një vend të sigurt, mbajeni të mbrojtur nga temperaturat ekstreme. Përdorni doreza mbrojtëse kur jeni duke trajtuar Carboload. Sigurohuni që ta ruani produktin larg mundësive të fëmijëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi