Njohës i përparuar i ushqyesve rritet (A+B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£25.00

Përshkrim

Advanced Nutrients Connoisseur Grow A&B është një lëndë ushqyese 2-pjesëshe e krijuar posaçërisht për fazën e lulëzimit. Formula ju lejon të arrini cilësinë dhe rendimentin maksimal të korrjes. Ekspertët e Advanced Nutrients e bënë produktin për lulëzimin dhe frytëzimin optimal të bimëve. Formula përfshin teknologjinë pH Perfect të ushqyesve të avancuar, e cila rregullon automatikisht nivelet e pH. Me Connoisseur Bloom A&B do të arrini fruta më të mëdha, më të rënda dhe më të shijshme. Aromat dhe favoret e bimëve tuaja do të intensifikohen dhe bimët tuaja do të prodhojnë nivele më të larta terpenesh dhe vajra esencialë.

Informacion i pergjithshem
• Connoisseur Bloom A&B është bërë për fazën e lulëzimit;
• Produkti është i përshtatshëm për çdo lloj sistemi hidroponik dhe medium;
• Formula përfshin elementë gjurmë, acide humike dhe fulvik, një agjent lagështues dhe aminoacide. Pjesa A ka një raport NPK prej 3-0-0 dhe pjesa B ka një raport NPK prej 2-4-10;
• Formula është një lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë.

Përfitimet
• Connoisseur Bloom A&B është shumë i tretshëm;
• Bimët mund të thithin menjëherë produktin;
• Connoisseur Bloom A&B përfshin teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon automatikisht nivelin e pH;
• Formula u siguron bimëve tuaja energji të shtuar gjatë fazës së lulëzimit.

Shkenca
Advanced Nutrient Connoisseur Bloom A&B është një lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë të cilësisë së lartë, e krijuar për çdo lloj sistemi hidroponik. Është një lëndë ushqyese e plotë, e cila u jep bimëve tuaja elementet bazë për lulëzim dhe fruta shpërthyese. Produkti përmban një agjent lagështues, i cili përmirëson marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja. Ai gjithashtu përmban acide humike dhe fulvic, të cilat u lejojnë bimëve tuaja të thithin lehtësisht lëndët ushqyese dhe të rrisin prodhimin e vajrave esencialë. Teknologjia pH Perfect rregullon automatikisht nivelin e pH.

Si të përdorni
Connoisseur Bloom A&B është një lëndë ushqyese 2-pjesëshe miqësore për përdoruesit, e krijuar për fazën e lulëzimit. Përdorni sasi të barabarta të pjesës A dhe pjesës B. Doza e rekomanduar është 4 ml/L.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Connoisseur Bloom A&B është një produkt i lehtë për t'u përdorur, të cilin e shtoni në rezervuarin tuaj të ujit dhe e përzieni mirë. Shtoni sasi të barabarta të pjesës A dhe pjesës B në rezervuarin tuaj të ujit. Mos i shtoni të dyja pjesët në formë të koncentruar. Së pari, përzieni Pjesën A me tretësirën tuaj dhe ndiqni me Pjesën B. Ruani produktet në një vend të errët dhe të freskët. Sigurohuni që formulat të jenë larg temperaturave ekstreme. Përdorni doreza mbrojtëse kur jeni duke trajtuar lëndën ushqyese. Shmangni kontaktin me lëkurën dhe sytë tuaj. Në rast kontakti, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi