Ushqyes të avancuar Finish pa të meta


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.50

Përshkrim

Advanced Nutrients Flawless Finish është një produkt unik shpëlarës i krijuar për të hequr mbetjet e kripës dhe çdo grumbullim lëndësh ushqyese. Kultivuesit e përdorin produktin 1 javë para shpëlarjes për të arritur kultura më të pastra dhe më të shijshme. Advanced Nutrients projektuan produktin për të nxitur thithjen e lëndëve ushqyese dhe për të ndihmuar bimët të heqin qafe toksinat ose produktet e mbeturinave. Formula është e përshtatshme për çdo mjedis ose sistem në rritje. Përdorni finlandishten e përsosur për të përmirësuar cilësinë e të korrave tuaja.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është i përshtatshëm për rritjen e bimëve në sisteme hidroponike, hidroponikë nga mbetjet dhe tokë;
• Kultivuesit përdorin formulën 1 javë para shpëlarjes;
• Formula përmban një gamë të gjerë kelatesh, të cilat mund të largojnë kripërat dhe toksinat e tepërta.

Përfitimet
• Është një tretësirë ​​e lehtë për t'u përdorur;
• Largon mbetjet e kripës nga brenda bimëve tuaja;
• Ndihmon bimët të heqin qafe produktet e mbeturinave dhe toksinat;
• Përmirësoni cilësinë e të korrave tuaja;
• Është i përsosur për t'u përdorur me përforcuesit dhe aditivët e të ushqyerit të avancuar.

Shkenca
Finish pa të meta përmban kelate dhe agjentë shpëlarës të cilësisë së lartë, të cilët ndihmojnë bimët tuaja të eliminojnë çdo kripë të tepërt, toksina dhe mbetje. Kelatet funksionojnë si kthetra kimike, të cilat mbërthehen në materiale të tjera. Kelatet lidhen me lëndët ushqyese të tepërta brenda bimëve tuaja dhe i largojnë ato përmes rrënjëve në tretësirën finlandeze të përsosur. Formula gjithashtu ndihmon bimët të konsumojnë çdo lëndë ushqyese të ruajtur për t'u përgatitur për një korrje më të pastër dhe më të shijshme. Deri në kohën e korrjes, bimët tuaja do të jenë 85% pa materiale të padëshiruara. Ndryshe nga produktet e tjera flush, Finish Flawless nuk i grabit bimët tuaja nga lëndët ushqyese thelbësore. Kur i lani të korrat tuaja me Finish Flawless, do të shijoni fruta me shije më të butë, të cilat janë të pasura me aroma natyrale dhe vajra esencialë.

Si të përdorni
Ju mund të përdorni Finish Flawless në çdo lloj mediumi dhe sistemi në rritje. Kultivuesit e përdorin produktin rreth 4 deri në 10 ditë para korrjes. Nëse po rritni bimë në sisteme hidroponike, kullojeni rezervuarin dhe mbusheni me ujë të freskët dhe të pastër. Përzieni 2 ml/L Finish pa të meta dhe përzieni mirë. Vëreni sistemin tuaj për rreth 6 orë për të larë zonën rrënjësore. Mos shtoni asnjë aditiv ose lëndë ushqyese. Ushqeni bimët tuaja me ujë deri në kohën e korrjes. Nëse jeni duke u rritur në tokë, njomni mediumin e rritjes me tretësirën Flawless Finish dhe ujë në një dozë prej 2 ml/L. Pas 6 orësh shpëlajeni tokën me ujë të freskët.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi