Ushqyesit e avancuar rriten


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Grow i përket një lëndë ushqyese me 3 pjesë, e krijuar për bimë me vlerë të lartë. Advanced Nutrients projektuan lëndën ushqyese për përdorim gjatë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Me pH Perfect Grow, bimët tuaja do të rriten më të forta dhe do të arrijnë lulëzimin optimal. Lënda ushqyese përmirëson sistemin imunitar të bimëve dhe rrit rezistencën ndaj patogjenëve dhe dëmtuesve. Përbërësit e veçantë natyrorë lejojnë që bimët tuaja të thithin lehtësisht lëndët ushqyese dhe të përshpejtojnë rritjen e tyre. Me vlerat ushqyese të avancuara pH Perfect Grow ju do të arrini rendimente maksimale të korrjes duke rritur numrin e lëndëve ushqyese që bimët tuaja marrin me 31%.

Informacion i pergjithshem
• PH Perfect Grow është pjesë e një lëndë ushqyese bazë prej 3 pjesësh;
• Formula është bërë për fazat vegjetative dhe të lulëzimit;
• Produkti përmban mikro- dhe makronutrientë si kalcium, fosfor, azot dhe kalium, aminoacide, fulvate, humate dhe një surfaktant;
• PH Perfect Grow është bërë për sistemet dhe mediumet e rritjes hidroponike.

Përfitimet
• Formula ka një nivel të rritur të tretshmërisë;
• Nuk lë mbetje;
• Prodhuar sipas standardeve më të larta të cilësisë;
• Përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja;
• Përfshin teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon automatikisht nivelin e pH.

Shkenca
Lënda ushqyese me 3 pjesë siguron ushqim superior ndaj bimëve që rriten në sistemet hidroponike. Paketa e kombinuar Grow, Micro dhe Bloom promovon bimë të shëndetshme dhe zhvillim të përshpejtuar. Paketa përmban elementë me vlerë të shtuar, të cilat do të rrisin performancën e bimëve tuaja. Teknologjia pH Perfect, niveli i kelimit në raportet e balancuara të lëndëve ushqyese dhe formulat e thjeshtuara të përzierjes, sigurojnë që të korrat tuaja të kenë në dispozicion një ushqim superior. Formulat rregullojnë nivelet e pH në normat optimale. Nivelet optimale të pH me kelate të cilësisë së lartë i ndihmojnë kultivuesit të arrijnë rendimentet maksimale të të korrave.

Si të përdorni
Kultivuesit profesionistë përdorin lëndë ushqyese të avancuara gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit. Gjatë javës së parë të fazës vegjetative përdorni produktin në një dozë të rekomanduar prej 1 ml/L. Rriteni dozën në 2 ml/L gjatë javës 2. Gjatë javës 3 dhe 4 përdorni 4 ml/L. Gjatë gjithë fazës së lulëzimit, përdorni 4 ml/L gjatë javës 1 deri në shpëlarje.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients pH Perfect Grow, Micro, Bloom është një lëndë ushqyese 3-pjesëshe e krijuar për fazat vegjetative dhe të lulëzimit. Shtoni të 3 pjesët në sasi të barabarta. Shtoni Grow në rezervuarin e ujit dhe përzieni mirë. Ndiqni duke shtuar Micro dhe trazojeni. Shtoni Bloom dhe përzieni. Falë teknologjisë pH Perfect, nuk duhet të rregulloni pH sepse do të rregullohet automatikisht. Ruani produktet në një zonë të errët dhe të freskët, larg temperaturave shumë të ulëta ose shumë të larta. Vishni doreza kur jeni duke trajtuar formulat. Shmangni kontaktin me sytë dhe lëkurën tuaj. Në rast të një kontakti të tillë, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi