Ushqyes të avancuar Lulëzimi i lëngut të Iguanës


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£28.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Ushqyes të avancuar Iguana Juice Bloom është një lëndë ushqyese me një pjesë, e krijuar për bimët që rriten në tokë. Produkti përfshin përbërës 100% natyralë dhe mikronutrientët më të fortë në dispozicion. Kultivuesit përdorin Iguana Juice Bloom për të përmirësuar kapacitetin e lulëzimit të bimëve të tyre dhe për të forcuar aromat dhe shijet e tyre natyrore. Formula gjithashtu përmirëson sistemin imunitar dhe rezistencën e bimëve tuaja. Me Iguana Juice Bloom, ju do të rrisni prodhimin e bimëve tuaja të vajrave esencialë dhe terpeneve. Lënda ushqyese jep rendimente të larta dhe fruta më të rënda dhe më të shijshme.

Informacion i pergjithshem
• Kultivuesit përdorin Advanced Nutrients Iguana Juice Bloom për bimët që rriten në tokë;
• Iguana Juice Bloom është një lëndë ushqyese bazë me 1 pjesë;
• Përdoreni produktin gjatë gjithë fazës së lulëzimit deri në shpëlarje;
• Iguana Juice Bloom përbëhet nga përbërës organikë dhe natyralë duke përfshirë Azot (4%), Fosfor (3%), Kalium (6%), ekstrakt yucca, ekstrakt krill, miell leshterik dhe ekstrakt jonxhe.

Përfitimet
• Produkti është bërë sipas standardeve më të larta;
• Formula nuk lë mbetje;
• Gradualisht u jep lëndë ushqyese bimëve gjatë një periudhe kohore;
• Formula përfshin lignosulfonate, të cilat përmirësojnë përthithjen e lëndëve ushqyese;
• Shumë i tretshëm;
• Jetëgjatësi e gjerë.

Shkenca
Ushqyes të avancuar Iguana Juice Bloom përmban një shumëllojshmëri të gjerë përbërësish natyralë, të cilët nxisin dhe nxisin lulëzimin. Këto mikroelemente gjithashtu forcojnë bimët tuaja dhe rrisin prodhimin e vajrave esencialë dhe terpeneve. Formula u ofron bimëve tuaja energjinë e nevojshme për të lulëzuar gjatë fazës së lulëzimit. Do të shijoni fruta më të rënda, më të mëdha dhe më të shijshme. Iguana Juice Bloom nuk përfshin teknologjinë e përsosur të pH të ushqyesve të avancuar. Pra, mund t'ju duhet të verifikoni dhe rregulloni nivelin e pH.

Si të përdorni
Iguana Juice Bloom është bërë për fazën e lulëzimit. Përdoreni produktin në një dozë prej 3,5 ml/L dhe përzieni mirë. Shkundni shishen përpara përdorimit.

Praktikat më të mira
Iguana Juice Bloom është një lëndë ushqyese me performancë të lartë, e krijuar për bimët që rriten në tokë. Shtoni formulën në enën tuaj të ujit në dozën e rekomanduar. Kur rritni bimë në tokë, nuk ka nevojë të rregulloni nivelin e pH. Do të rregullohet natyrshëm. Nëse dëshironi të rregulloni nivelin e pH-së, mbajeni atë midis 6 dhe 7. Për shkak se pH do të rritet sapo të shtoni lëndët ushqyese, mbajeni atë më afër skajit të ulët të shkallës. Ruajeni produktin në një vend të errët dhe të sigurt. Mbajeni formulën të mbrojtur nga temperaturat ekstreme. Mbajeni Iguana Juice Bloom larg mundësive të fëmijëve. Kur përdorni produktin, vishni doreza mbrojtëse dhe shmangni kontaktin me lëkurën dhe sytë tuaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi