Lulëzimi i lëngjeve të xhunglës me ushqyes të avancuar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.00

Përshkrim

Jungle Juice është lëndë ushqyese e avancuar Pleh me 3 pjesë të gjitha të reja Grow - Micro - Bloom. Provoni Jungle Juice sot me çmimin tonë të ulët të përditshëm.

Deri më tani, kultivuesit që kërkonin një formulë të lirë të lëndëve ushqyese me 3 pjesë, duhej të kënaqeshin me markën e zakonshme të industrisë. Ata duhej të vuanin sepse:

Shumica e formulave me 3 pjesë NUK janë bërë posaçërisht për kërkesat e kultivuesve të bimëve hidroponike me fitim të lartë si ne...

Shumë prej tyre përfshijnë ngjyra artificiale të një sasie të panjohur dhe një strukturë molekulare që mund të dëmtojë bimë si tonat (krahasuar me ngjyrat organike të padëmshme)...

Dhe kur përdorni këto marka të zakonshme, bimët tuaja nuk ushqehen me përzierjen e duhur të lëndëve ushqyese që u duhen dëshpërimisht për rritje të fuqishme dhe lulëzime mbresëlënëse!

Por tani gjithçka do të ndryshojë...

PËRGJIGJA ËSHTË LËNGJI JUNGLE ™ Ushqyesve të avancuar!

Pas mijëra orëve të punës dhe qindra eksperimenteve laboratorike, Advanced Nutrients sapo ka lëshuar formulën e tyre më të re të lëndëve ushqyese bazë prej 3 pjesësh për kultivuesit e të gjitha niveleve të quajtur JUNGLE JUICE™.

Me këtë formulë zbuluese, bimët tuaja marrin të gjitha lëndët ushqyese që u nevojiten, pikërisht kur kanë nevojë për to...
Përmban

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow - vjen në një sërë madhësish (zgjidhni madhësinë tuaj më lart)

JUNGLE JUICE™ MICRO: i fillon bimët tuaja si duhet dhe u jep bazën që u nevojitet duke i ushqyer me Azot, Hekur, Kalcium dhe elementë të tjerë gjurmë me cilësi të lartë në sasitë e sakta që kërkojnë bimët tona me fitim të lartë...

JUNGLE JUICE™ GROW: siguron azotin, fosforin, kaliumin dhe mineralet dytësore të nevojshme për llojet e bimëve që ne rritim që të lulëzojnë gjatë fazës vegjetative shumë të rëndësishme... dhe...

JUNGLE JUICE™ BLOOM: u jep bimëve tuaja Fosforin, Kaliumin, Magnezin dhe Squfurin që u nevojiten për të lulëzuar sytha të mëdhenj dhe me lëng dhe për t'ju dhënë rendimentin maksimal!

KËTU JANE 5 ARSYE PËRSE DUHET TA VËNI JUNGLE JUICE™ NË TESTIN E FUNDIT NË SHTËPI ME BIMËT TUAJA, SOT!

Do të zbuloni se kurseni para kur krahasoni JUNGLE JUICE™ me markën e zakonshme të industrisë...

JUNGLE JUICE™ është projektuar që nga themeli për kultivues si ne dhe është i garantuar të përmbushë kërkesat dhe pritshmëritë tuaja shumë specifike për lëndët ushqyese hidroponike...

JUNGLE JUICE™ është e garantuar për të ushqyer bimët tuaja me llojet specifike të lëndëve ushqyese që u nevojiten në çdo fazë të fillimit, rritjes dhe fazës së lulëzimit të tyre...

JUNGLE JUICE™ garantohet të përzihet lehtësisht dhe shpejt në rezervuarët tuaj...

JUNGLE JUICE™ garantohet se do të funksionojë për ju... dhe... performon më mirë se marka e zakonshme e industrisë...

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi