Mikro lëndë ushqyese të avancuara


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.00

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Micro është pjesë e grupit të ushqyesve pH Perfect Grow Micro Bloom. Plehra është një produkt me cilësi të lartë i krijuar për fazat vegjetative dhe të lulëzimit. Lënda ushqyese forcon bimët tuaja dhe përmirëson sistemin e tyre imunitar, duke siguruar rritje të shëndetshme. Me Micro do të arrini të korra me cilësi të lartë dhe rendimente të larta. Formula përmban përbërës thelbësorë, të cilët japin raportet e duhura të lëndëve ushqyese për të korrat tuaja. Plehrat rrit thithjen e lëndëve ushqyese të bimëve tuaja dhe përshpejtojnë zhvillimin e tyre. Përdorni plehun për korrje optimale dhe kultura të forta.

Informacion i pergjithshem
• Advanced Nutrients Micro është pjesë e një pakete lëndësh ushqyese me 3 pjesë;
• Lënda ushqyese bëhet për përdorim gjatë fazave vegjetative dhe të lulëzimit;
• Plehrat janë të përshtatshme për çdo sistem dhe mjedis të rritjes hidroponike;
• Produkti përmban makro dhe mikronutrientë natyralë, fosfor, kalcium, kalium, azot, aminoacide, humate dhe një surfaktant.

Përfitimet
• Plehra ka një shkallë të rritur të tretshmërisë;
• Produkti rrit përthithjen e lëndëve ushqyese;
• Formula përshpejton zhvillimin e bimëve dhe forcon sistemin e tyre imunitar;
• Përmban teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon automatikisht nivelin e pH.

Shkenca
Paketa Advanced Nutrients Grow Micro Bloom është një grup lëndësh ushqyese me 3 pjesë. Është bërë për përdorim gjatë gjithë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Këto lëndë ushqyese nxisin rritjen e përshpejtuar, zhvillimin e fortë dhe përmirësojnë sistemin imunitar të bimëve tuaja. Përbërësit natyralë të përfshirë në grup optimizojnë rritjen dhe potencialin e lulëzimit të bimëve tuaja. Kompleti i plehrave përfshin teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon automatikisht nivelin e pH. Do të arrini të korra me cilësi të lartë dhe korrje më të rënda.

Si të përdorni
Kultivuesit profesionistë përdorin pH Perfect Micro gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit. Gjatë javës së parë të fazës vegjetative përdorni 1 ml/L. Rriteni raportin në 2 ml/L gjatë javës së dytë dhe përdorni 4 ml/L gjatë javëve 3 dhe 4. Gjatë fazës së lulëzimit përdorni 4 ml/L.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Grow Micro Bloom është një grup plehrash me 3 pjesë, i përshtatshëm për përdorim gjatë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Shtoni lëndët ushqyese në rezervuarin tuaj të ujit në sasi të barabarta. Shtoni Grow dhe përzieni mirë. Ndiqni me Micro dhe përzieni. Shtoni Bloom dhe përzieni plotësisht. Falë teknologjisë së optimizuar të pH Perfect, niveli i pH do të rregullohet automatikisht. Mbani produktet në një vend të sigurt, larg temperaturave ekstreme dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Përdorni doreza mbrojtëse kur përdorni formulat.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi