Ushqyes të avancuar Nirvana


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrient Nirvana përmban një përzierje unike të përbërësve organikë natyralë, të cilët forcojnë bimët tuaja dhe maksimizojnë rendimentet e të korrave. Aditivi përfshin jonxhën, elementët gjurmë, azomit dhe L-aminoacide, të cilat nxisin zhvillimin e bimëve tuaja dhe forcojnë sistemin e tyre imunitar. Produkti përmban gjithashtu proteinë hirrë, e cila siguron që aminoacidet që nxisin lulëzimin të mbahen në formë L-je aktive. Këto acide stimulojnë rritjen e luleve dhe intensifikojnë shijet e frutave. Formula përmban Yucca dhe ekstrakte të lëvores së sapunit kilian, të cilat rrisin marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja. Kultivuesit përdorin Nirvana për korrje të optimizuara dhe lulëzim dhe fruta të fuqishme.

Informacion i pergjithshem
• Kultivuesit mund të përdorin Nirvanca me çdo lloj sistemi ose mediumi të rritjes, si p.sh. sistemet hidroponike, hidroponikë të rrjedhshëm në ujë ose tokë;
• Nirvana është një aditiv i cilësisë së lartë, i cili është i përsosur për t'u përdorur me përforcues dhe suplemente të tjerë të Advanced Nutrients;
• Përdoreni produktin gjatë fazës së lulëzimit;
• Nirvana përbëhet nga përbërës natyralë si oksid kalciumi, hekur, silicë, magnez, azot, pentoksid fosfori, mangan, L-aminoacide dhe surfaktantë natyralë.

Përfitimet
• Nirvana është një produkt i përshtatshëm për përdoruesit;
• Nirvana është shumë e tretshme dhe bimët mund t'i thithin lehtësisht përbërësit e saj;
• Lëngu është i pastër dhe i pastër dhe nuk lë mbetje;
• Produkti ka një jetëgjatësi të gjerë.

Shkenca
Advanced Nutrients Nirvana përfshin një gamë të gjerë përbërësish natyralë si jonxhë, ekstrakt alga deti, elementë gjurmë dhe azomit. Azomiti është një burim i më shumë se 70 elementëve gjurmë, të cilët përmirësojnë cilësinë e të korrave tuaja. Këta përbërës japin lëndët ushqyese natyrale, për të cilat bimët kanë nevojë për rritje të fortë. Formula përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja në mënyrë që ato të mund të luftojnë kundër sëmundjeve dhe dëmtuesve. Produkti gjithashtu inkurajon një prodhim të fortë të terpeneve dhe vajrave esencialë. Nirvana intensifikon aromat natyrale të bimëve tuaja dhe jep fruta më të shijshme. Formula nuk e bllokon sistemin tuaj dhe nuk lë mbetje. Përdorni Nirvana për korrje më të shëndetshme, më të forta dhe më të shijshme.

Si të përdorni
Advanced Nutrients Nirvana është në përputhje me çdo sistem ose medium në rritje. Shtoni aditivin në rezervuarin tuaj të ujit me një shpejtësi prej 2 ml/L.

Praktikat më të mira
Nirvana është një aditiv i përshtatshëm për përdoruesit, të cilin thjesht mund ta përzieni me rezervuarin tuaj të ujit. Shtoni lëndët ushqyese dhe ndiqni me përzierjen e përforcuesve dhe aditivëve. Rregulloni nivelin e pH nëse është e nevojshme. Ruani Nirvana në një vend të freskët dhe të errët. Mbajeni larg temperaturave ekstreme dhe larg fëmijëve. Kur përdorni formulën, vishni doreza mbrojtëse dhe shmangni kontaktin me sytë tuaj. Në rast kontakti me lëkurën ose sytë, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi