Ushqyese e avancuar e tepërt


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.95

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Overdrive është një përforcues i cilësisë së lartë, i cili i ndihmon bimët tuaja të arrijnë nivele optimale të lulëzimit. Overdrive përbëhet nga një përzierje unike e përbërësve natyralë, të cilët mbështesin lulëzimin e fortë. Është një formulë e veçantë, e cila u jep bimëve tuaja kalium dhe fosfor shtesë për të nxitur rritjen e lulëzimit. Është bërë për përdorim gjatë fazës së lulëzimit të vonë për të ndihmuar bimët të arrijnë potencialin e tyre të plotë të zhvillimit. Kultivuesit përdorin produktin me gamën e përforcuesve dhe aditivëve të avancuar të ushqyesve.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është bërë për sistemet hidroponike dhe të rrjedhura në mbetje;
• Kultivuesit përdorin Overdrive gjatë fazës së lulëzimit;
• Aditivi përmban përbërës natyralë dhe organikë, vitamina dhe minerale, të cilat forcojnë bimët tuaja dhe nxisin zhvillimin e fortë të luleve. Raporti NPK qëndron në 1-5-4.

Përfitimet
• Formula është e lehtë për t'u përdorur;
• Bimët mund të thithin shpejt produktin;
• Krijuar sipas standardeve më të larta;
• Rrit prodhimin e vajrave esencialë dhe forcon aromat natyrale të bimëve;
• Ofron kultura më cilësore dhe më të shijshme;
• Kultivuesit përdorin Overdrive me gamën e përforcuesve dhe aditivëve Advance Nutrients.

Shkenca
Kultivuesit përdorin Advanced Nutrients Overdrive drejt periudhës së fundit të fazës së lulëzimit. Pasi Big Bud ka përfunduar së ndihmuari me rritjen e sythave dhe luleve, Overdrive përmirëson zhvillimin e tyre, duke siguruar rritje të peshës dhe cilësisë. Ushqyesit e avancuar krijuan Overdrive për të rigjallëruar prodhimin e luleve dhe për të përmirësuar rrëshirat, terpenoidet, aromat dhe aromat. Produkti siguron që korrja juaj të arrijë një peshë dhe cilësi përtej çdo pritshmërie. Formula është e përputhshme me Sensi Grow dhe Bloom/Connoisseur.

Si të përdorni
Përdorni tejkalimin e lëndëve ushqyese të avancuara gjatë 3 javëve të fundit të fazës së lulëzimit, përpara shpëlarjes. Shtoni formulën në ujë në një dozë prej 2 ml/L.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Overdrive është një aditiv i lehtë për t'u përdorur, të cilin mund ta përzieni lehtësisht në rezervuarin tuaj të ujit dhe ta përzieni tërësisht. Së pari, përzieni lëndët ushqyese dhe ndiqni ato me përforcuesit dhe aditivët. Rregulloni nivelet e pH sipas nevojës. Ruajeni produktin në një zonë të errët dhe të ftohtë. Mbajeni larg temperaturave shumë të larta ose shumë të ulëta. Shmangni thithjen ose gëlltitjen e formulës. Shmangni kontaktin me lëkurën dhe mbajeni larg syve. Në rast kontakti me lëkurën ose sytë, shpëlajeni menjëherë. Ruajeni formulën jashtë mundësive të fëmijëve. Kur përdorni produktin, sigurohuni që të përdorni doreza mbrojtëse.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi