Ushqyes të avancuar Piranha


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£49.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Piranha është një aditiv i cilësisë së lartë i krijuar për të përmirësuar marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët dhe për t'i mbrojtur ato nga patogjenët. Aditivi përmban baktere të dobishme, të cilat nxisin zhvillimin e pasur të rrënjëve, rritjen e shëndetshme dhe përmirësojnë sistemin imunitar të bimëve tuaja. Produkti rrit aktivitetin mikrobik në zonën e rrënjës dhe përcakton rritjen e fortë të rrënjëve. Formula funksionon në mënyrë të përsosur me gamën e gjerë të suplementeve dhe përforcuesve të avancuar të ushqyesve. Përdorni Piranha për bimë më të forta dhe më të shëndetshme.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është i përshtatshëm për çdo mjedis dhe sistem të rritjes, duke përfshirë hidroponikën, hidroponikën nga mbetjet dhe tokën;
• Përdoreni produktin gjatë gjithë fazës vegjetative për të siguruar një bazë të fortë për fazën e lulëzimit;
• Piranha është një aditiv i fuqishëm dhe me cilësi të lartë;
• Aditivi përmban përbërës natyralë duke përfshirë baktere të dobishme si Trichoderma dhe mycorrhizal.

Përfitimet
• Formula është e lehtë për t'u përdorur;
• Bimët tuaja mund ta thithin lehtësisht produktin;
• Rrit degëzimin e rrënjëve dhe zhvillimin e rrënjëve, të cilat sigurojnë rendimente të larta;
• I përshtatshëm për të shërbyer copa me rrënjë;
• Punon në mënyrë perfekte me Tarantulën me lëndë ushqyese të avancuara dhe lëngun VooDoo.

Shkenca
Piranha Advanced Nutrients është një suplement me performancë të lartë, i cili përmban një përzierje të koncentruar të baktereve dhe kërpudhave të dobishme. Përdorni formulën për copat me rrënjë deri në javën e dytë të fazës së lulëzimit. Bakteret e dobishme krijojnë një rrjet miceli, i cili punon me rrënjët e bimëve tuaja për të rritur marrjen e lëndëve ushqyese dhe për të mbrojtur bimët tuaja kundër patogjenëve. Produkti përmirëson rrjetin rrënjësor të bimëve tuaja dhe jep korrje të forta. Produkti është i përshtatshëm për përdorim me Advanced Nutrients Sensi Grow and Bloom ose Connoisseur.

Si të përdorni
Kultivuesit përdorin lëndë ushqyese të avancuara Piranha me kërcell me rrënjë deri në javën e dytë të fazës së lulëzimit. Përdorni aditivin në një dozë prej 2 ml/L. Shmangni përdorimin e çdo suplementi peroksid me Piranha sepse ato do të shkatërrojnë bakteret dhe kërpudhat e dobishme që ajo përmban.

Praktikat më të mira
Piranha është një aditiv i lehtë për t'u përdorur, të cilin thjesht mund ta shtoni në rezervuarin tuaj të ujit. Përzieni aditivin në rezervuarin e ujit dhe përzieni tërësisht. Së pari, shtoni të gjithë lëndët ushqyese dhe ndiqni ato me aditivin. Pasi të keni shtuar të gjithë lëndët ushqyese dhe aditivët, rregulloni pH. Ruajeni produktin në një vend të errët dhe të freskët. Mbajeni formulën larg temperaturave shumë të ulëta ose shumë të larta. Sigurohuni që produkti të jetë jashtë mundësive të fëmijëve. Kur përdorni formulën, vishni doreza mbrojtëse.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi