Ushqyes të avancuar Revive


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.00

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Revive është një pleh i lëngshëm, i cili përmirëson shëndetin e bimëve tuaja. Formula është krijuar për të ndihmuar bimët tuaja të kapërcejnë stresin nga transporti, transplantimi ose mungesa e lëndëve ushqyese. Produkti përmban makro dhe mikroelementë thelbësorë, të cilët bimët tuaja mund t'i thithin lehtësisht. Kultivuesit përdorin gjithashtu Revive si një spërkatje me gjethe për të përshpejtuar përthithjen e lëndëve ushqyese. Plehra është e lehtë për t'u përdorur dhe është e përshtatshme për të gjitha sistemet e rritjes. Shëroni bimët tuaja me Revive dhe shijoni korrje me cilësi të lartë.

Informacion i pergjithshem
• Revive është i përshtatshëm për të gjitha mjediset dhe sistemet e rritjes, duke përfshirë hidroponikën, hidroponikën nga mbetjet dhe tokën;
• Plehrat janë bërë për përdorim gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit;
• Formula përmban përbërës organikë dhe natyralë të tillë si hekur me shumë kelate, zink, azot, kalcium dhe lëndë ushqyese të tjera thelbësore.

Përfitimet
• Plehra është e lehtë për t'u përdorur;
• Formula është shumë e tretshme dhe bimët mund ta thithin me shpejtësi;
• Kultivuesit përdorin Revive edhe si spërkatës me gjethe për të rritur rritjen e gjetheve;
• Përmban një gamë të plotë të lëndëve ushqyese kelate;
• Rigjallëron bimët që kanë ndaluar së zhvilluari për shkak të ujitjes së tepërt;
• I përshtatshëm për t'u përdorur me gamën e përforcuesve dhe aditivëve të avancuar të ushqyesve.

Shkenca
Advanced Nutrients Revive mbështet rikuperimin e bimëve tuaja pas një periudhe stresuese të shkaktuar nga mungesa e lëndëve ushqyese, transplantimi, transporti, sëmundjet ose infektimet. Pasi të keni identifikuar burimin e stresit, mund të përdorni Revive për të ofruar një përzierje të formuluar me kujdes të lëndëve ushqyese të keluara, të cilat bimët tuaja mund t'i thithin lehtësisht. Revive do t'i ndihmojë bimët tuaja të zhvillohen fuqishëm.

Si të përdorni
Ju mund të përdorni Advanced Nutrient Revive me çdo sistem ose medium në rritje. Ndihmoni bimët tuaja të rikuperohen nga situatat stresuese duke shtuar 5 ml/L në rast të mungesës së lëndëve ushqyese. Për të parandaluar stresin, përdorni Revive gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit në një dozë prej 1 ml/L. Nëse jeni duke përdorur Revive si spërkatës me gjethe, shtoni 1 ml/L.

Praktikat më të mira
Revive është një pleh i fuqishëm, të cilin thjesht mund ta shtoni në rezervuarin tuaj të ujit dhe ta përzieni tërësisht. Nëse po rritni bimë në sisteme hidroponike, koko, lesh guri ose guralecë balte, sigurohuni që niveli i pH të jetë midis 5.6 dhe 6.2. Mbajeni pH drejt fundit të peshores, sepse do të rritet natyrshëm pasi të keni shtuar lëndën ushqyese. Nëse jeni duke u rritur në tokë, nuk duhet të rregulloni pH. Nëse dëshironi ta rregulloni, mbani nivelin midis 6 dhe 7. Niveli i pH do të rritet natyrshëm. Ruajeni formulën në një vend të errët dhe të freskët dhe mbajeni larg temperaturave ekstreme. Gjatë dorëzimit të produktit, përdorni doreza mbrojtëse. Shmangni kontaktin me lëkurën dhe sytë. Në rast kontakti me sytë ose lëkurën, shpëlajeni menjëherë. Mbajeni formulën larg mundësive të fëmijëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi