Ushqyes të avancuar Sensi Coco Bloom A & B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.95

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Sensi Bloom Coco A&B është një lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë e krijuar posaçërisht për fazën e lulëzimit. Advanced Nutrients krijuan formulën për të siguruar raportin më të mirë të lëndëve ushqyese për bimët që rriten në koko. Sensi Bloom Coco A&B i lejon bimët të thithin lehtësisht lëndët ushqyese. Në këtë mënyrë, bimët mund të përqendrojnë energjinë e tyre në rritjen dhe zhvillimin e luleve të forta dhe frutave më të rënda. Me Sensi Bloom Coco A&B do të arrini prodhime me cilësi të lartë dhe korrje më të rënda.

Informacion i pergjithshem
• Advanced Nutrients Sensi Bloom Coco A&B është krijuar për bimë që rriten në koko;
• Sensi Bloom Coco A&B është një lëndë ushqyese 2-pjesëshe me performancë të lartë;
• Formula përfshin humate, fulvate, aminoacide të formës L, një agjent lagështues, kalcium, magnez dhe kalium;
• Produkti është krijuar për fazën e lulëzimit.

Përfitimet
• Produkti përmban nivele të rritura të Magnezit, Kalciumit dhe një nivel të reduktuar të Kaliumit;
• Shkakton lulëzimin e fuqishëm;
• Mbështet zhvillimin e zonave të rritura të luleve;
• Përmirëson forcën e bimëve gjatë fazës së lulëzimit;
• Formulë shumë e tretshme;
• Formula është bërë sipas standardeve më të larta.

Shkenca
Coco është një nga mediumet më produktive të rritjes dhe Sensi Bloom Coco A&B është bërë posaçërisht për bimët që rriten në koko. Sensi Bloom Coco A&B përmban nivele të rritura të magnezit dhe kalciumit për të parandaluar që bimët tuaja të vuajnë nga mangësi të tilla. Formula përfshin gjithashtu një surfaktant, i cili ul tensionin sipërfaqësor të ujit dhe lejon që lëndët ushqyese të depërtojnë më lehtë në substrat. Kjo, nga ana tjetër, i lejon bimët tuaja të thithin lëndët ushqyese menjëherë. Produkti përfshin gjithashtu teknologjinë pH Perfect, e cila rregullon nivelin e pH. Ju kursen kohë dhe e bën Sensi Bloom Coco A&B një lëndë ushqyese pa probleme, të cilën mund ta përdorni lehtësisht.

Si të përdorni
Sensi Bloom Coco A&B është krijuar për fazën e lulëzimit. Përdorni sasi të barabarta Sensi Bloom Coco pjesa A dhe Sensi Bloom Coco pjesa B. Shtoni lëndën ushqyese në enën tuaj të ujit në dozën e rekomanduar prej 4 ml/L.

Praktikat më të mira
Sensi Bloom Coco A&B është një lëndë ushqyese 2-pjesëshe e lehtë për t'u përdorur, të cilën mund ta shtoni në enë me ujë dhe ta përzieni mirë. Së pari, shtoni Sensi Bloom Coco pjesën A në enën tuaj me ujë dhe përzieni. Ndiqni duke shtuar Sensi Bloom Coco pjesën B. Shtoni sasi të barabarta të të dyja pjesëve. Asnjëherë mos i përzieni së bashku në formë të koncentruar. Për shkak se formulat përfshijnë teknologjinë pH Perfect të lëndëve ushqyese të avancuara, nuk duhet të rregulloni nivelin e pH pasi do të rregullohet automatikisht. Ruani produktet në një vend të errët dhe të sigurt. Mbajini ato larg temperaturave ekstreme. Mbajeni Sensi Bloom Coco A&B larg mundësive të fëmijëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi