Ushqyes të avancuar Sensizym


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.00

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Sensizym është një aditiv i fuqishëm, i cili zbërthen lëndën e vdekur të rrënjëve dhe e kthen atë në ushqim për bimët tuaja. Produkti përmban enzima të fuqishme, të cilat rrisin marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja dhe përmirësojnë shëndetin e tyre. Formula është bërë për fazën vegjetative dhe i ndihmon bimët tuaja të arrijnë një lulëzim shpërthyes gjatë fazës së lulëzimit. Sensizym përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja dhe i mbron ato nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Përdorni Sensizym për korrje me cilësi të lartë dhe rendiment të lartë.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është bërë për t'u përdorur me çdo sistem dhe medium rritjeje, duke përfshirë hidroponikën nga mbetjet, tokën dhe hidroponikën;
• Kultivuesit përdorin Sensizym gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit;
• Sensizym është një suplement i fuqishëm dhe i fortë;
• Sensizym përmban enzima organike, të cilat funksionojnë në mënyrë perfekte në zonën e rrënjës.

Përfitimet
• Aditivi është i lehtë për t'u përdorur;
• Tretshmëria e lartë i lejon bimët ta përthithin atë më lehtë;
• Produkti zbërthen lëndën rrënjësore të vdekur dhe e kthen atë në ushqim për bimët tuaja;
• Forcon sistemin imunitar të bimëve tuaja;
• Siguroni shpejtësi të përshpejtuar metabolike;
• Ndihmon bimët tuaja të heqin qafe çdo produkt të mbeturinave;
• I përshtatshëm për t'u përdorur me përforcues dhe aditivë të tjerë të Advanced Nutrients.

Shkenca
Enzimat janë proteina të veçanta, të cilat aktivizojnë zbërthimin e lëndës organike të vdekur. Në kushtet e mjedisit natyror të tokës, enzimat shpërbëjnë lëndën rrënjësore dhe shndërrojnë molekulat organike në ushqim, të cilat bimët tuaja mund të thithin. Sensizym përmban një gamë të gjerë enzimash, të cilat aktivizojnë zbërthimin e lëndëve organike dhe rrisin marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët tuaja. Formula gjithashtu forcon sistemin imunitar të bimëve tuaja në mënyrë që ato të mund të luftojnë kundër sëmundjeve dhe dëmtuesve. Produkti funksionon në mënyrë perfekte me Advanced Nutrient Sensi Bloom dhe Sensi Grow.

Si të përdorni
Advanced Nutrients Sensizym është i përshtatshëm për t'u përdorur gjatë gjithë fazave vegjetative dhe të lulëzimit. Shtoni formulën në rezervuarin tuaj të ujit me një shpejtësi prej 2 ml/L. Rregulloni nivelet e pH sipas nevojës.

Praktikat më të mira
Sensizym është një suplement i lehtë për t'u përdorur, të cilin thjesht mund ta shtoni në rezervuarin tuaj të ujit dhe ta përzieni tërësisht. Së pari, shtoni lëndët ushqyese dhe vazhdoni me përforcuesit dhe aditivët. Pasi të keni shtuar të gjitha suplementet tuaja, rregulloni pH. Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të errët. Mbajeni të mbrojtur nga temperaturat shumë të ulëta ose shumë të larta. Sigurohuni që produkti të jetë jashtë mundësive të fëmijëve. Vishni doreza mbrojtëse kur përdorni produktin. Shmangni thithjen ose gëlltitjen e formulës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi