Lëng vudu me vlera ushqyese të avancuara


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.00

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Lëngu Voodoo stimulon rrënjët e bimëve tuaja dhe i ndihmon bimët tuaja të arrijnë rritjen optimale. Produkti përmban mikrobe dhe baktere të dobishme, të cilat nxisin kolonizim të fortë në zonën e rrënjës. Kjo krijon një mjedis të shëndetshëm, i cili përshpejton zhvillimin e rrënjëve dhe përmirëson shëndetin e bimëve tuaja. Formula përfshin 12 lloje mikrobesh të fuqishme, të cilat funksionojnë në mënyrë perfekte me rrënjët e bimëve tuaja. Lëngu Voodoo gjithashtu përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja dhe i mbron ato nga dëmtuesit dhe sëmundjet.

Informacion i pergjithshem
• Produkti është bërë për bimë që rriten në sisteme hidroponike, hidroponikë nga mbetjet ose tokë;
• Lëngu Voodoo është një aditiv i fuqishëm i bërë sipas standardeve më të larta;
• Përdorni formulën gjatë fazës vegjetative deri në 2 javët e para të fazës së lulëzimit;
• Produkti përmban 12 lloje mikrobesh të dobishme.

Përfitimet
• Produkti është i përshtatshëm për përdoruesit;
• Përmirëson përthithjen e lëndëve ushqyese të bimëve tuaja;
• Forcon bimët tuaja gjatë fazës së rritjes për të dhënë lulëzim të fuqishëm;
• Rrit zhvillimin e rrënjëve dhe jep bimë të shëndetshme;
• Përmirëson degëzimin e rrënjëve;
• I përshtatshëm për t'u përdorur me gamën e aditivëve dhe përforcuesve të prodhuar nga Advanced Nutrients.

Shkenca
Advanced Nutrients Voodoo Juice është një formulë e fortë dhe e koncentruar, e cila përmban mikrobe të dobishme. Formula është e përshtatshme për përdorim nga fillimi i fazës vegjetative deri në javën e dytë të lulëzimit. Në mjediset natyrore, bakteret e dobishme ekzistojnë në tokë dhe punojnë me rrënjët e bimëve për të përmirësuar disponueshmërinë e lëndëve ushqyese. Ata gjithashtu mbrojnë bimët tuaja kundër patogjenëve. Formula përfshin 12 baktere të ndryshme si Bacillus Amyloliquefaciens, Bacillus Cereus, Bacillus Iaterosporus, Bacillus Licheniformis, Bacillus Macerans, Bacillus Megaterium, Bacillus Mycoides, Bacillus Polymyxa, Bacillus Pumillus Abacillus, Bacillus Abacanillus, Bacillus Pacilenillus, Pacillus, Bacillus, Bacillus, Bacillus. Ata formojnë koloni të mëdha rreth rrënjëve të bimëve tuaja dhe i mbrojnë ato nga dëmtuesit dhe sëmundjet. Bakteret gjithashtu përmirësojnë nivelet e oksigjenit në tokë dhe humate, të cilat kelojnë lëndët ushqyese, duke i bërë ato lehtësisht të absorbueshme.

Si të përdorni
Përdorni lëngun Voodoo Advanced Nutrients është një suplement i fortë, të cilin mund ta përdorni gjatë gjithë fazës vegjetative deri në javën e dytë të lulëzimit. Përdorni aditivin në një dozë prej 2 ml/L.

Praktikat më të mira
Lëngu Voodoo është një koncentrat me performancë të lartë, të cilin mund ta shtoni në rezervuarin tuaj të ujit dhe ta përzieni tërësisht. Së pari, shtoni lëndët ushqyese dhe vazhdoni me suplementet dhe përforcuesit. Rregulloni nivelin e pH sipas nevojës. Ruajeni lëngun Voodoo në një vend të freskët dhe të errët, larg temperaturave ekstreme. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Kur përdorni produktin, vishni doreza mbrojtëse.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi