Agrothrin Thrip Dusting Pluhur


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.75

Përshkrim

Pluhur jashtëzakonisht efektiv për pastrimin e pluhurit

• Efektive kundër larvave të Thrip-it, Mushkonjave të Kërpudhave, Larvave të Mushkonjave të Kërpudhave, Afidës së Rrënjëve, Shkurtave të Argjendta dhe bishtave të pranverës
• Aplikim unik, pluhuri nuk spërkat, zgjat më shumë
• Mund të përdoret për të pluhurosur majat e mediumit të rritjes
• Barrierë efektive kundër shumë dëmtuesve

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi