Airbomz Maxi CO₂ Can


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.50

Përshkrim

Rimbushje kuti për shpërndarësin airbomz.

Dispenzuesi i parë në botë i CO2 me telekomandë me sensor të integruar të dritës. Airbomz ju sjell teknologjinë më të fundit inovative në rritjen e bimëve hidroponike për rritje eksplozive në ambiente të brendshme. Projektuar për tenda me rritje të vogël dhe të mesme, duke emetuar sasi të matur të CO2 në intervale të caktuara, nivelet e CO2 të ambientit në hapësirën tuaj të rritjes do të rriten në një 1200 ppm ideale, e cila është perfekte për rritjen maksimale të bimëve.

Çdo kuti mund të zgjasë 1-4 javë në varësi të shpeshtësisë së intervaleve të spërkatjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi