Linja ajrore e zezë 100 m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.95

Përshkrim

Tub Silikoni Hailea / Linja ajrore me diametër të brendshëm (ID) 4 mm dhe diametër të jashtëm (OD) 6 mm. Tub Air Line Silikoni Hailea BLACK. Diametri i brendshëm 4 mm është madhësia standarde që i përshtatet shumicës së pompave të ajrit dhe pompave të ajrit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi