4mm Airline Clear


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.35

Përshkrim

Ky tub 4 mm i linjës ajrore është ideal për aplikime hidroponike për lidhjen e një pompe me një gur ajri në mënyrë që të rrisë nivelet e oksigjenit.

• Silicon Air Line 4mm
• Lehtë për t'u prerë në gjatësi me gërshërë standarde
• Rezistent ndaj ozonit, kripërave ushqyese dhe UV
• Shitet me metër gjatësi ose me rrotull 200m
• E përputhshme me të gjitha pompat tona të ajrit dhe gurët e ajrit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi