Alien Aero Pro Seri Silver


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£850.00

Përshkrim

Këto sisteme do të duhet të porositen nga furnizuesi ynë, kështu që ju lutemi të lini disa ditë për dorëzim.

Sistemi ALIEN® AERO™ përdor teknikën e kulturës së ajrit duke lejuar më shumë kontroll të mjedisit rreth zonës së rrënjës. Zgjidhja ushqyese shpërndahet me anë të një pompe uji të fuqishme por të qetë në mikrospërkatës të vendosura në pjesën e poshtme të secilit kapak. Intervali dhe kohëzgjatja e të ushqyerit mund të përshtaten shumë mirë me nevojat e një specie të veçantë bimore.

Fakti që bimët janë të varura në ajër dhe rrënjët nuk janë të ngujuara në asnjë lloj mjedisi e bën vjeljen dhe rrotullimin e të korrave mjaft të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë.

Eliminimi i mjedisit të rritjes është shumë çlirues për rrënjët e bimëve: oksigjeni shtesë ndaj të cilit ato ekspozohen rezulton në rritje më të shpejtë. Sistemet aeroponike janë gjithashtu jashtëzakonisht efikase ndaj ujit. Këto sisteme të mbyllura mund të përdorin 95 për qind më pak ujë sesa bimët e rritura në tokë.

Sistemi AERO™ mund të përdoret si një sistem riqarkullues ose RTW (run to waste).

Përfitimet kryesore
• Polimer argjendi që reflekton nxehtësinë
• Teknika e kulturës së ajrit
• Marrja maksimale e oksigjenit
• Kontrolli i Rootzone
• Nuk ka medium mbetjesh
• Kontrolloni orarin e furnizimit
• Efiçiente ndaj ujit
• Opsioni vraponi në humbje
• Funksionim i qetë

Karakteristikat kryesore
• Filtrim i integruar
• RAIN™ Truri
• Pompë RAIN™
• Pompë kullimi JET-STREAM™
• Bazat e kullimit
• Mbulesa bakri të kullimit
• Pajisje me fileto
• Enë me rrjetë katrore
• Pajisje Dual-Flow™️
• Tub argjendi 50mm
• Riqarkullimi ose RTW

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi