Sistemi i tenxheres automatike Alien EasyFeed (pa rezervuar uji)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£140.00

Përshkrim

Sistemi EasyFeed® i miratuar me patentë i përshtatet nevojave të çdo kultivuesi, pavarësisht nëse keni nevojë për një sistem me katër vazo, 100 vazo ose më shumë. Sistemi i ushqyer me gravitet EasyFeed® është krijuar për t'u rritur me ju dhe ju mund të shtoni enë shtesë për të rritur sistemin tuaj me efikasitet dhe lehtësi. Sistemi EasyFeed® ju jep shkathtësinë e zgjedhjes së paraqitjes së sistemit tuaj. EasyFeed® përfiton nga një tub ushqimor 16 mm në vend të tubit konvencional 4 mm, kështu që bllokimi i përket së shkuarës dhe ne e kemi lënë tubin të paprerë për t'ju lejuar çdo konfigurim që dëshironi.

EasyFeed® është projektuar posaçërisht duke pasur parasysh nevojat e kultivuesit të tokës/kokos. Për shkak se sistemi i ujitjes EasyFeed® ushqehet nga graviteti, nuk ka nevojë për energji elektrike, pompa ajri ose pompa uji. Prandaj, sistemi automatik i ujitjes EasyFeed® mund të instalohet jashtë për të ujitur perimet e kopshtit tuaj, si dhe bimët tuaja të brendshme.

Kohëmatësi i ujit me bateri EasyFeed® ju lejon të kontrolloni frekuencën e ujitjes. Zgjidhni nga opsionet e ujitjes për orë, ditore, çdo dy ose tre ditë ose edhe një herë në javë. Orari juaj i njëtrajtshëm dhe i qëndrueshëm i të ushqyerit lejon që nënshtresa të thahet pjesërisht midis cikleve të ujitjes dhe, e përdorur së bashku me tenxheret tona të pëlhurës që marrin frymë, rrit në mënyrë drastike oksigjenin në zonën e rrënjës.

Pots prej pëlhure
Tenxheret prej pëlhure EasyFeed® prodhohen duke përdorur një pëlhurë me cilësi të lartë që merr frymë që lejon krasitjen me ajër të rrënjëve. Kur një rrënjë "krasitet me ajër", ajo stimulon rrënjët dytësore të degëzohen, duke rritur masën rrënjësore të bimëve tuaja.

Ushqyerja e poshtme
Kjo metodë e të ushqyerit do t'ju japë një tregues të mirë se sa ujë kanë nevojë për bimët tuaja, duke eliminuar nevojën për lotim me dorë. Uji merret direkt nga rezervuari i ujit dhe pasi rrënjët e bimëve të kenë arritur ekuilibrin e tyre optimal, thithja do të ngadalësohet, duke zvogëluar nevojën për monitorim të vazhdueshëm. Gjithçka që duhet të kontrolloni është niveli i ujit në rezervuarin tuaj.

Ushqyerja e bimëve tuaja me tretësirën e tyre ushqyese nga fundi i inkurajon rrënjët tuaja të kërkojnë më shumë ujë, të rriten poshtë dhe të promovojnë zhvillimin e shëndetshëm të rrënjëve dhe shëndetin e përmirësuar të bimëve.

Tanket shiten veçmas.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi