Alien Rain Pro Seri Silver


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£785.00

Përshkrim

Këto sisteme do të duhet të porositen nga furnizuesi ynë, kështu që ju lutemi të lini disa ditë për dorëzim.

Sistemi ALIEN RAIN është një sistem revolucionar i automatizuar i ujitjes që përsërit shiun. Sistemi mund të përdoret me tokë, koko ose çdo medium sipas zgjedhjes suaj dhe mund të përdoret si sistem riciklimi ose RTW (run to waste).

Kapaku RAIN jep në mënyrë efektive zgjidhje ushqyese dhe ajër në një efekt të ngjashëm me shiun që bie në një zonë të madhe të mediumit. Kjo teknikë largon çdo kripë të mbetur ushqyese të varfëruar dhe zëvendëson me të freskëta. Kapaku RAIN mbulon pjesën e sipërme të mediumit, duke maskuar depërtimin e dritës duke parandaluar kështu formimin e algave. Mediumi thahet në mënyrë të barabartë dhe efikase, gjë që u mundëson zonave të rrënjëve të përfitojnë nga i gjithë mediumi, deri në sipërfaqe.

Cili është ndryshimi midis "Seria e Zezë" dhe "Seria e Argjendtë PRO"?

Karakteristikat e Serisë Pro Silver
Pajisjet e patentës Dual-Flow janë në pritje të patentës 50 mm për një sistem më të lirë me rrjedhje. Këto pajisje janë mbi 3 herë më shumë se madhësia e brendshme e 32 mm. Ato mundësojnë që uji të kalojë nëpër vrima të vendosura në anët e montimit, duke lejuar kullimin e plotë të tenxhere.

Përdoret një tub argjendi 50 mm që reflekton nxehtësinë në krahasim me ngjyrën jeshile të Serisë së Zezë 32 mm.

Tenxheret dhe kapakët prodhohen gjithashtu nga polimer argjendi që reflekton nxehtësinë.

Seria Silver përmban mbulesa kullimi të veshura me bakër, të cilat i pengojnë rrënjët të hyjnë në tubacionet.

Ju lutemi vini re se prapanica/depozita e ujit shiten veçmas. Madhësitë e rezervuarëve vetëm për qëllime udhëzuese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi