Alien RDWC Seria Zi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£350.00

Përshkrim

Thjesht futuni dhe rrituni me sistemin tonë të gjeneratës së ardhshme RDWC. Rritja e bimëve me cilësi të lartë në ambiente të mbyllura nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë, duke kombinuar teknologjinë tonë novator me metodën klasike të kulturës së ujit të thellë.

I disponueshëm si në "Seria e Zezë" ose "Seria Pro Argjendi", sistemi ALIEN® RDWC, sistemi i kulturës së ujit të thellë me riqarkullim ofron rezultate të shkëlqyera, kohë të shpejtë vegjetacioni dhe rendiment të lartë të bimëve, duke reduktuar kohën e rritjes dhe duke rritur fitimin për ju.

Sistemi hidroponik RDWC punon duke përdorur pompat më të qeta JET-STREAM™ AIR™ për të rritur shpërndarjen e oksigjenit në rrënjët e bimës të zhytura në ujin e pasur me lëndë ushqyese. Pompat JET-STREAM™ AIR™ janë projektuar duke pasur parasysh kulturën e thellë të ujit dhe kanë një presion të lartë për të dhënë ujë të oksigjenuar në zonën e rrënjës. Pompa përmban gjithashtu një sistem të dyfishtë të lagështimit për thithjen e zhurmës dhe dhomat e dyfishta të ajrit ofrojnë një sasi të madhe ajri me një presion intensiv në Unazat e Ajrit ™ duke ruajtur ende zhurmën dhe fuqinë e ulët. Me një vëllim të madh të tretësirës ushqyese në sistem, e vetmja gjë që duhet të bëni është të ruani nivelet e PH dhe EC dhe të planifikoni të korrat tuaja të ardhshme. Është kaq e lehtë.

Pajisjet e sistemit hidroponik RWDC janë të filetuara dhe të siguruara me rondele gome dhe dado, duke e bërë më të lehtë instalimin dhe zhvendosjen e sistemit. Kapëse të rënda të vendosura në anët e tenxhereve i ngrenë linjat ajrore nga dyshemeja. Të gjitha sistemet RDWC vijnë me pajisje ftohësi të vendosura në fabrikë në anën e kokës, duke e bërë instalimin e ftohësit të thjeshtë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi