Pompë akuaking


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£54.50

Përshkrim

Të njohura në mesin e kultivuesve industrialë, pompat zhytëse Aquaking janë të njohura për fuqinë dhe besueshmërinë e tyre. Ata lëvizin sasi të mëdha lëngu me lehtësi, janë plotësisht të zhytur dhe shumë të fortë me një cilësi të shkëlqyer ndërtimi.

Q4003 = 7000 LPH
Q5503 - 11000 LPH

Përshtatës tubash 25mm - 13mm shitet veçmas.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi