Atami ATA Bloombastic Coco Max Box


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£44.26

Përshkrim

Atami Nutrients ka zhvilluar ATA Bloombastic Coco Max Box që ka gjithçka. Kutia Bloombastic është e përshtatshme për një kulturë 1m2 duke përdorur metodën Coco. Kështu rritja bëhet një copë tortë. Në kombinim me lëndët ushqyese dhe suplementet ATA, kutia ofron rezultate të shkëlqyera rritjeje dhe lulëzimi.
Përmban:

• Coco Max A 1L
• Coco Max B 1L
• Rootfast 100ml
• Atazyme 100ml
• Bloombastic 250ml

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi