Atami ATA XL


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.05

Përshkrim

ATA-XL është një produkt i veçantë: si stimulues i rritjes dhe stimulues i lulëzimit është unik në treg. Ky produkt universal është i përbërë nga ekstrakte bimore, acide humike dhe PK minerale, kështu që bima furnizohet në mënyrë optimale me lëndë ushqyese si gjatë fazës së rritjes ashtu edhe në fazën e lulëzimit.

Acidet humike në ATA-XL kanë një efekt kelues që i bën ato më të absorbueshme për bimën. Këto acide gjithashtu kanë një efekt stimulues në qimet e rrënjës, duke përmirësuar aftësinë e rrënjëve për të absorbuar lëndët ushqyese. Një dozë e mirë e lëndëve ushqyese primare PK është ideale për të filluar fazën e lulëzimit pasi këta elementë janë përgjegjës për ruajtjen dhe transportin e energjisë dhe rrisin vëllimin e luleve dhe frutave.

Veçanërisht i përshtatshëm për
ATA-XL është një lëndë ushqyese universale, e përshtatshme për lloje të ndryshme frutash, perimesh dhe barishte si boronica, mjedra dhe luleshtrydhet. Mund të përdoret gjithashtu për lulëzimin e bimëve zbukuruese (p.sh. Orkide, Anthurium). Doza e kërkuar mund të matet për të plotësuar nevojat e bimëve ose kulturave individuale.

Aplikacion
Mund të përdoret gjatë gjithë ciklit pas vendosjes së rrënjës. Përveç ushqimit të rregullt NPK. I përshtatshëm për Tokë, Hidro dhe Cocos.

Dozimi
1 ml për litër ujë.

PK 2-2 W/W

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi